Gastprogrammering
Sunday 16 May
©PaulinaMatusiak&EddyWenting
Theater // 19:00 // €
Amsterdam Talks Sex #11: PrEPnu [Livestream]

Genre: Talkshow
Line up: Zehra Handan Aydin, Sebastiaan Verboeket, Charles Sopacua
Open: 19:00 - 20:00 hrs
Tickets: € / Online kijken? Steun Plein Theater met een donatie!

Plein Theater en Zehra Handan Aydin presenteren de serie  Amsterdam Talks Sex! Intelligente conversaties over Sex en alles wat je misschien nog niet wist, maar wel hoopte!

In de (online) talkshows belicht Handan verschillende kanten van seksualiteit door verschillende experts te interviewen met hun blik op dit onderwerp. Actuele onderwerpen komen aan bod als de menopauze, queer community, Big Pharma en pillen voor vrije seks, vrouwenhandel en de emancipatie van het machismo.

Handan is seks, love en relationship coach voor vrouwen én mannen over de hele wereld. Met de serie Amsterdam Talks Sex wil Handan seksualiteit in zijn geheel laten zien en bespreekbaar maken.

Heel veel van wat we hebben geleerd over sex, is eigenlijk niet wat we willen weten. Veel mensen kijken bijvoorbeeld nog steeds naar porno als hun voorbeeld. En aan de andere kant van het spectrum heb je de Disneyfilms en romantische speelfilms met ideeën over hoe we ons persoonlijke leven in zouden moeten delen. Er zitten zoveel schakeringen in het echte leven. Díe wil ik graag laten zien, omdat sex de plek is waar we helemaal onszelf kunnen zijn. "

Amsterdam Talks Sex is online live of on demand te bekijken op www.plein-theater.nl. Wanneer mogelijk ook weer met live publiek in de zaal van het Plein Theater!

Kijk jij vanavond (weer) naar Amsterdam Talks Sex? Steun ons dan met een DONATIE!


In deze nieuwe aflevering spreken we onder andere met Sebastiaan Verboeket, hij is de voorzitter van PrEPnu. PrEPnu is een grassroots organisatie die zich inzet voor het toegankelijker maken van PrEP in Nederland, evenals PrEP zorg. PrEP is een hiv-preventiepil, die met name gebruikt wordt door mannen die seks hebben met mannen die risico lopen op hiv. 


Meer informatie over de talkshow serie ATSx >>