Gastprogrammering
Friday 26 November
© Lonneke van der Palen
Theater // 10:30 // €
Het Mysterie van de Grote Mensen (6+) (besloten)

Line up: Dakzonderhuis/STIP
Open: 10:30 - 11:30 hrs
Tickets:

Spetterende show over het vreemde leven van volwassenen 

De één verzamelt voetbalplaatjes, de ander schelpen. Maar Jo (7) heeft een andere fascinatie: hij verzamelt volwassenen en stopt ze in een schoenendoos. Dag en nacht bespiedt Jo door de gaatjes van zijn schoenendoos de volwassenen. Maar Jo’s Grote Mensen zijn bepaald geen makkelijke huisdieren. Jo hoeft maar éven niet op te letten en dan ontsnapt er een volwassene uit de schoenendoos. Door ze te begluren probeert hij al hun geheimen te ontrafelen. Wat doen je ouders als jij slaapt? Waar blijven overblijfmoeders na het overblijven? En wat is de functie van ‘de snor’? Lukt het Jo de Grote Mensen in toom te houden? En wil hij zelf eigenlijk wel volwassen worden? 

Je ziet het in Het Mysterie van de Grote Mensen. “Ga deze voorstelling zien, hij is geweldig”, aldus Paulien Cornelisse. 
 

Dakzonderhuis is een uitdagend, genre-overstijgend theatercollectief waar jong en oud centraal staan. Het gezelschap bestaat uit Sara de Monchy, Jelle Hoekstra en Machiel Rodenburg. Met een filosofische inslag dagen zij hun publiek uit na te denken over wat het betekent om op te groeien en jong te blijven. Na een zeer succesvolle aftrap op De Parade is het tijd dat heel Nederland kennis maakt met Dakzonderhuis. 


Credits 
Concept en tekst: Sara de Monchy, Jelle Hoekstra en Machiel Rodenburg 
Regie: Sara de Monchy 
Spel: Jelle Hoekstra, Machiel Rodenburg, Semna Segal en Peter Boven 

 

Schoolvoorstelling
Deze voorstelling staat gereserveerd voor scholen! Heeft u interesse om met 1 of meer klassen naar de voorstelling te komen? Neem dan contact op met Elise@plein-theater.nl