Gastprogrammering
Friday 10 December
Theater // 20:30 // € 16
Paarse vrijdag: GOOD BOY [afgelast]

Line up: Jürgen Theuns en Valentijn Banga
Open: 20:30 - 21:30 hrs
Tickets: € 16 / CJP/ Student: €14 | Stadspas groene stip: €4,50 | prijzen zijn inclusief een consumptie bij de bar | Online zijn kaarten €1 goedkoper dan aan de deur

Helaas is deze voorstelling afgelast vanwege corona-maatregelen. Kaartkopers krijgen z.s.m. bericht per e-mail over de afhandeling van hun kaarten.

 

Op paarse vrijdag spelen Jürgen Theuns en Valentijn Banga GOOD BOY in Plein Theater!

DRESS CODE = PAARS


GOOD BOY

Een puber uit Brabant ontdekt dat iedereen anders is dan hij, vooral zijn familie. Hij vecht voor zijn vrijheid. Een verliefdheid op zijn veertigste leidt tot een tweede puberteit en dwingt hem tot activisme. Een persoonlijk verhaal over seks, liefde en echtheid: Jürgen geeft zich bloot.

GOOD BOY is een hedendaags coming of age verhaal, dat als doel heeft invoelbaar te maken hoe het is om ‘anders’ te zijn. De voorstelling is tegelijkertijd een hart onder de riem voor hen die dat zijn en een steun in de rug voor hen die voor deze mensen op willen komen.
 

Concept & tekst: Jürgen Theuns
Regie: Ewout Eggink
Spel: Jürgen Theuns, Valentijn Banga
Lichtontwerp: Rob Goudsmit

"Enthousiasme, onbehagen, verlangen en afschuw wisselen elkaar af, en geven glamour aan de vertolkingen van Theuns, die bijvoorbeeld haast spiritueel de aantrekkingskracht van SM-seks kan omschrijven." - Theaterkrant

https://vimeo.com/579371881

PAARSE VRIJDAG

Paarse Vrijdag is een dag waarop scholieren en studenten solidariteit tonen naar de LHBTIQAP+ community door paars te dragen. In Nederland wordt de dag sinds 2010 ieder jaar op de tweede vrijdag van december gehouden. Doe mee en trek paars aan naar de voorstelling!