Gastprogrammering
Thursday 08 December
Theater // 20:30 // € 17.50
Zoochosis

Line up: Theatergezelschap WYF
Open: 20:30 - 21:30 hrs
Tickets: € 17.50 / CJP / Student: €15.50 | Kunst(vak)student: €13.50 | Stadspas groene stip: €4.50 | Inclusief welkomstdrankje
Tickets

In ZOOCHOSIS zien we iemand die niemand is. Een stukje crêpepapier in een isoleercel. Zijn bewegingsruimte is 2 bij 3 meter en hij zit hier voor zijn eigen bestwil. Maar is dat ook zo? Wat doe je als je leven niks waard is?

ZOOCHOSIS is een op waarheid gebaseerde muziektheatervoorstelling over hoe iemand menselijk kan blijven in onmenselijke situaties. Over een systeem dat goede intenties heeft, maar de draad is verloren en is gestopt met zoeken. Met een poëtische gloeilamp schijnt WYF een licht op een duistere werkelijkheid.

Regie: Marieke Heerema | Dramaturgie: Iris Spanbroek | Spel: Martijn Schrier | Muziek: Joram Heijmans en Erwin Eigenraam | Scenografie: Robert Groenewald | Scenografie-assistent: Reina Kuijt

https://youtu.be/tnM77rSuEn8


Theatergezelschap WYF

Theatergezelschap WYF bestaat uit de Utrechtse wijven Marieke Heerema (regisseur) en Iris Spanbroek (dramaturg). WYF is een theatergezelschap dat met een dosis donkere humor visuele, muzikale voorstellingen maakt over pijnlijke thema’s. Zij zien de humor in de naïeve angst, het zelfdestructieve, het onbegrip in sociale interactie, het struikelen, het falen en de goede bedoeling maar slechte uitwerking. Dit is wat we delen als menssoort. WYF stelt vragen bij doodnormale dingen en maakt voorstellingen die voor vanzelfsprekende-mensen verwarrend zijn of gevoelig liggen. Zij hopen dat de magische beelden en associaties nog lang na het einde van de voorstelling blijven malen. Essentieel theater voor de menigte met een sterke maag.

WYF is onder artistieke leiding van Marieke Heerema en Iris Spanbroek, met productionele ondersteuning van Merel de Vries.

www.tgwyf.nl

 

Winters Warme Actie

Doneer een cadeaukaartje! Wanneer je een kaartje bestelt kun je in de ticketshop een 'ticket + donatie cadeaukaart' kopen. Zo doneer je een kaartje voor de voorstelling Spring (4+) voor iemand die het zelf niet kan betalen en wij zorgen dat het kaartje goed terecht komt.

Meer informatie over het Winters Warm Theater Festival >>