13-11-2021

Update 27 NOV 2021 // Coronamaatregelen Plein Theater

Beste bezoeker van Plein Theater,

Tijdens de persconferentie van vrijdag 26 november is bekendgemaakt dat theaters de komende tijd na 17:00 uur geen publiek mogen ontvangen om zo met elkaar de oplopende coronacijfers te bestrijden.

Hierdoor zijn wij helaas genoodzaakt om van 29 november t/m 18 december alle avondvoorstellingen te annuleren. Ticketkopers ontvangen binnenkort per e-mail bericht m.b.t. de afhandeling van hun kaart(en).

De middagvoorstellingen in deze periode gaan gelukkig wel door! Weliswaar met 1,5 meter afstand en dus beperkte capaciteit.

Lees hieronder alvast enkele antwoorden op vragen die je nu misschien hebt.

 

Wat gebeurt er met mijn kaarten als de voorstelling wordt geannuleerd?

Je krijgt binnenkort een mail m.b.t. de afhandeling van je kaart(en). Er is de mogelijkheid om je geld terug te vragen. Ook is er de mogelijkheid om het bedrag van de kaarten om te zetten in een donatie en daarmee ons, maar ook de makers en gezelschappen te helpen de economische gevolgen van deze maatregelen op te vangen.

 

Wat zijn de openingstijden van Eetlokaal Plein Theater?

Eetlokaal Plein Theater is gedurende deze periode geopend vanaf een uur voorafgaand aan middagvoorstellingen en tot 17:00. Reserveren voor lunch kan bij Omar via eetlokaal@plein-theater.nl / 06 864 39 245

 

Waar moet ik op letten als ik naar een middagvoorstelling ga?

Als je naar een middagvoorstelling in Plein Theater wil komen, ben je natuurlijk van harte welkom! Wij zorgen voor de nodige hygiëne en maatregelen voor een veilig en prettig bezoek.

Op onze agenda pagina kun je zien welke voorstellingen er in de middag plaatsvinden en online ticket(s) bestellen.

Lees hier de recente coronamaatregelen bij je bezoek aan Plein Theater:
 

 

Bedankt voor je begrip!

Team Plein Theater en Eetlokaal

 

Voor vragen zijn wij per e-mail bereikbaar via info@plein-theater.nl

 

 

Terug naar nieuws overzicht