30-03-2020

COVID-19 Update // PLEIN THEATER gesloten tot 1 juni

Lieve bezoekers van het PLEIN THEATER,

In verband met de aangescherpte maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus kunnen evenementen en bijeenkomsten tot 1 juni geen doorgang vinden. Helaas zijn wij ook genoodzaakt alle voorstellingen en evenementen in het PLEIN THEATER en Eetlokaal tot 1 juni af te gelassen. Daar waar mogelijk proberen we ze uit te stellen naar nu nog onbekende data.
 
Onze gedachten gaan uit naar de freelancers en zzp-ers die nog veel harder geraakt zijn door de sluiting van de podia. Als klein theater weten we heel goed hoe kwetsbaar deze vogelvrije ecologie van makers en doeners is.  Als PLEIN THEATER hebben we juist de afgelopen jaren veel kleine artistieke ondernemers betrokken en gesteund bij onze programma’s en zijn we in wederkerigheid van elkaar afhankelijk en aan elkaar verbonden.

We willen iedereen laten weten dat we betrokken zijn bij de ontwikkelingen en regelingen die getroffen worden voor onze sector en dat na deze crisis we weer verder willen op onze open en betrokken wijze. Daar waar mogelijk spreken of luisteren we ook namens de onafhankelijke freelancers die belangrijk zijn voor de diversiteit van onze podiumsector.
 
Onze gedachten gaan ook uit naar onze bezoekers die het afgelopen jaar regelmatig bij ons ‘thuis‘ kwamen en de bewoners die rond het plein de tijd afwachten tot we weer bij elkaar mogen komen. We hopen natuurlijk zo snel mogelijk ons zonnig terras open te zetten!

In het PLEIN THEATER werken we momenteel aan een grote schoonmaak en onderhoud van het theaterlicht. En vanuit huis werken we aan de voorbereidingen op het nieuwe seizoen. Zodat we jullie weer fris en geïnspireerd tegemoet gaan treden zodra de Corona-periode voorbij is. 

Vanwege deze aangepaste manier van werken zijn wij alleen per mail bereikbaar. 

Wij houden jullie op de hoogte en blijven regelmatig nieuws en inspiratie delen op de mailwebsite en op de social media. Mocht je ons willen schrijven of iets willen delen dan kan dat via: berith@plein-theater.nl

We wensen iedereen veel sterkte toe en hopen jullie zo snel mogelijk weer te kunnen ontvangen in het Theater en op ons zonnig terras!

Veel liefs,

Team PLEIN THEATER en Eetlokaal

Terug naar nieuws overzicht