Openingstijden

Eetlokaal Plein Theater
 

1 JULI T/M 14 AUGUSTUS
In de zomerperiode geopend op programmadagen vanaf 18:00 of vanaf een uur voorafgaand aan een voorstelling/programma.

VANAF 15 AUGUSTUS
Elke donderdag t/m zondag geopend vanaf 18:00 en bij vroege programma's vanaf minstens een uur voorafgaand aan de voorstelling.


Reserveren

Reserveren kan bij Peggy via Eetlokaal@plein-theater.nl of 020 250 4458. 

We doen ook catering voor groepen. Voor speciale wensen, neem van tevoren contact met ons op via bovenstaande mail.

In de Plein Theater Maand voor Keti Koti kun je bij alle activiteiten een combikaartje kopen met een Surinaamse Dagspecial á €15,-


Menu

Standaard op de kaart:

  • Zoete aardappel frietjes (V)
  • Kippenpasteitjes
  • Bakkeljauwpasteitjes
  • Barra’s (V)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

31 mei t/m 30 juni
Plein Theater Maand voor Keti Koti

De Keti Koti maand vindt jaarlijks plaats in de maand juni in de aanloop naar Keti Koti op 1 juli. Deze maand staat in het teken van herdenken en bezinnen rondom het slavernijverleden van Nederland en de doorwerkingen daarvan vandaag de dag.

Als Plein Theater in Amsterdam Oost, gelegen naast het Oosterpark en het Nationaal monument Slavernijverleden, staan we bijzonder stil bij dit moment en bij deze maand. Daarom organiseren we in de maand juni diverse activiteiten rondom onderwerpen die raken aan het slavernijverleden en kolonialisme.

Daarbij kun je heerlijk Surinaams bij ons eten! Peggy staat in de keuken en maakt speciaal voor de Maand voor Keti Koti elke week een afwisselend Surinaamse special. Moksi - alesi's, Heri - Heri, Griet Bana Soep, Pindasoep met Tom Tom en als klapper op de vuurpijl Pom & Pastei op de laatste zondag van de maand. Check iedere week ons menu!