Ons menu & verhaal

Elk weekend staan we vanaf de namiddag garant met een afwisselend menu met gerechten en hapjes die je niet wil missen.

Zo is er de soep van de week; afwisselend bestaande uit vers gemaakte saoto soep, tomatensoep, pompoensoep of pindasoep. Surinaamse pasteitjes en bittergarnituur mogen niet ontbreken bij je drankje met je favoriete gezelschap. Ook zal er een gevarieerd aanbod zijn van tosti's, die we met liefde naar wens voor je bereiden. Al onze versnaperingen zijn primair vegetarisch en op aanvraag is vlees mogelijk.

Eens in de zoveel tijd organiseren we pleintafels rondom culturele activiteiten, waarbij we naast het hoofdgerecht ook maatschappelijke of activistische thema's aansnijden. We nodigen onze buurtbewoners en geïnteresseerden graag uit om mee te tafelen en mee te praten! Onze inspiratiebron is de rijke diversiteit van culturen die naast elkaar leven in Amsterdam Oost. Wil jij jouw bijzondere smaakcultuur ook een podium geven? Wij staan open voor gastkoks en ideeën voor activiteiten rondom kunst, cultuur & food.

Naast het prikkelen van de smaakpupillen besteden we ruim aandacht aan een huiselijke ontmoetingsplek met een gemoedelijke sfeer voor een karaktaristieke Plein Theater & Eetlokaal ervaring.

Vergeet niet om binnen onze muren te bekijken, want daar exposeren we werk van kunstenaars uit ons stadsdeel.