Jeugdtheaterlessen

In het PLEIN THEATER kunnen kinderen van 6 t/m 12 jaar zich ontwikkelen als jonge theatermakers! Samen met ervaren theatermakers en (gast)docenten werken zij aan voorstellingen die gepresenteerd worden aan vrienden en familie in de theaterzaal.

Spelplezier en samenspel vinden wij belangrijk. En daarbij leren ze ook nog eens ontzettend veel. De jonge makers leren zelf scènes te maken en gebruik te maken van verschillende technieken. Zowel individueel als in groepsverband werken we met de input van de leerlingen aan de oefeningen en de presentaties. Zo leren ze samenwerken, krijgen ze meer zelfvertrouwen, creëren ze focus en ontwikkelen ze zichzelf als jonge eigenzinnige makers in hun eigen leef- en belevingswereld. 
 

Inschrijven jan - apr 2023

Schrijf je nu in voor een Productieblok Theatermaken van 11 januari t/m zaterdag 22 april!

We bieden de leerlingen een speelse ruimte om plezier te maken en uitgedaagd te worden, en daarbij ook nog eens heel veel te leren; toneel spelen, scènes maken, improviseren. Het blok bestaat uit 12 lessen/repetities. Ook wordt er een jeugdvoorstelling in Plein Theater bezocht. Dit blok wordt afgesloten met een eindpresentatie op zaterdag 22 april in de theaterzaal voor vrienden en familie!

Lestijden
Woendag 14:30–15:30 (60 min)  | Groep 1 (6 t/m 9 jaar)
Woensdag 15:45–17:15 (90 min)  | Groep 2 (10 t/m 12 jaar)

Inschrijven kan tot 16 december. Meer informatie en kosten vind je onder het kopje ‘inschrijven’.

 

Notitie: De meeste lessen/repetities vinden plaats in Plein Theater, sommige lessen/repetities vinden op locatie plaats (Q-Factory)

 

Jongeren Cultuur Fonds

Voor mensen met een minimuminkomen is er een mogelijkheid om bij het Jongeren Cultuur Fonds geheel of gedeeltelijk vergoeding voor het les lesgeld aan te vragen. Zie www.jongerencultuurfonds.nl voor meer informatie.

 

Contact

Heef u vragen? Neem dan contact op met Elise Vroonhof (coördinator) via theaterlessen@plein-theater.nl of 020-665456