16-05-2020

Nieuws // Vanaf 1 juni gaan wij weer gedeeltelijk open!

Met enthousiasme kondigen wij aan dat wij vanaf 1 juni weer gedeeltelijk open gaan, binnen de mogelijkheden die nu stap voor stap geboden worden. Wij kijken er naar uit jullie weer te kunnen verwelkomen! 

Zo kunnen wij na 1 juni weer bezoekers toelaten op ons terras op basis van reservering. Een klein aantal mensen kunnen ook weer kaartjes kopen voor de voorstellingen, die ook nog steeds online te zien zullen zijn. 

Ons EETLOKAAL is al open voor TAKE AWAY met heerlijke koffie, broodjes, Colombiaanse dagschotels en meer!

Ook is ons theater online te zien met prachtige concerten en voorstellingen! Wij vinden het fantastisch dat er zoveel makers hebben gereageerd op onze oproep om van onze streaming gebruik te maken en zichzelf online op ons podium te presenteren. 

Zo beginnen wij vrijdag 15 mei met een wekelijkse serie dubbelconcerten Gijs Levelt ONTMOET en presenteert Movementalist de serie Inertia // Vertraging, een serie van vijf livestreams met vijf performers op 22, 23 en 24 mei. Dorit Weintal presenteert 19 mei een nieuwe muziek en dansperformance met nieuwkomers uit Amsterdam Oost en op 28 mei kun je genieten van een poëtisch jazzconcert door Vondelier. Robert Pennekamp, beeldend kunstenaar uit oost, experimenteert met een beeldende en muzikale performance op 30 mei.

Bekijk het programma op www.plein-theater.nl/agenda!

Wij moedigen iedereen aan om te kijken, maar ook om bij te dragen door middel van een donatie. En bedanken iedereen die al gedoneerd heeft: Wij ontvingen de eerste twee weken al €600 aan donaties, die rechtstreeks naar de artiesten gaan!

Alle livestreams zijn te bekijken op www.plein-theater.nl

 

Bekijk hier onze laatste nieuwsbrief.

En schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

 

Terug naar nieuws overzicht