30-05-2020

Corona maatregelen PLEIN THEATER

Lieve bezoekers van het PLEIN THEATER,

In verband met de aangescherpte maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus is ons Eetlokaal in ieder geval t/m 4 november 2020 gesloten. De voorstellingen in ons theater gaan door met inachtneming van de regelgeving en het maximaal toegestane aantal personen. Wij zorgen voor de nodige hygiëne en maatregelen voor een veilig en prettig bezoek aan ons theater! En hopen u ook snel weer te kunnen ontvangen met een hapje en een drankje!

In verband met de huidige corona regelgeving stellen wij de volgende maatregelen:


THEATER

Kaartverkoop: Voor een bezoek aan het theater kunt u alleen vooraf online een kaartje kopen. Er is voorafgaand aan de voorstelling geen kaartverkoop aan de deur.

Maximaal aantal plaatsen: In verband met de social distance van 1,5 meter hebben wij een beperkte capaciteit. Dit betekent dit dat wij maximaal tussen de 16 en 22 zitplaatsen beschikbaar kunnen stellen*. U kunt maximaal 4 tickets kopen op voorwaarde dat de tickets bestemd zijn voor personen uit één gezamenlijk huishouden. Voor bezoekers die niet uit hetzelfde huishouden komen vragen wij om apart van elkaar tickets te kopen. Op deze manier kunnen wij anticiperen op het aantal bezoekers en plaatsen.

*Bij jeugdtheatervoorstellingen wordt er een verschil gemaakt tussen volwassenen en kinderen <12. Voor kinderen geldt de 1,5m afstandregel niet, waardoor het kan voorkomen dat er nog wel plek beschikbaar is voor een kindkaart, maar niet meer voor een volwassenkaart.


Gezondheidscheck: Wij stellen bezoekers voorafgaand aan de voorstelling de volgende vragen over de gezondheid:

Indien u een van de vragen met ja beantwoord, verzoeken wij u niet naar de voorstelling te komen


Bezoekersprotocol: Wij zorgen voor de nodige hygiëne en maatregelen voor een veilig en prettig bezoek aan ons theater. Er zijn o.a. routeringen aangebracht en er zijn hygiënezuilen op diverse plekken. Bij de ingang wordt u verwelkomt door onze voorstellingscoördinator. Wij vragen u zich aan de aanwijzingen van de voorstellingscoördinator op te volgen.

Terug naar nieuws pagina