30-05-2020

Corona maatregelen PLEIN THEATER

Vanaf juni is het PLEIN THEATER en Eetlokaal weer open! Het team van PLEIN THEATER is erg enthousiast weer bezoekers te kunnen verwelkomen in het theater en op het terras!

In verband met de huidige corona regelgeving stellen wij de volgende maatregelen:


THEATER

Kaartverkoop: Voor een bezoek aan het theater kun je alleen vooraf online een kaartje kopen. Er is voorafgaand aan de voorstelling geen kaartverkoop aan de deur.

Maximaal aantal plaatsen: In verband met de social distance van 1,5 meter hebben wij een beperkte capaciteit. Dit betekent dit dat wij maximaal tussen de 16 en 22 zitplaatsen beschikbaar kunnen stellen*. U kunt maximaal 4 tickets kopen op voorwaarde dat de tickets bestemd zijn voor personen uit één gezamenlijk huishouden. Voor bezoekers die niet uit hetzelfde huishouden komen vragen wij om apart van elkaar tickets te kopen. Op deze manier kunnen wij anticiperen op het aantal bezoekers en plaatsen.

*Bij jeugdtheatervoorstellingen wordt er een verschil gemaakt tussen volwassenen en kinderen <12. Voor kinderen geldt de 1,5m afstandregel niet, waardoor het kan voorkomen dat er nog wel plek beschikbaar is voor een kindkaart, maar niet meer voor een volwassenkaart.

Gezondheidscheck: Wij stellen bezoekers voorafgaand aan de voorstelling de volgende vragen over de gezondheid:
* Heeft u de afgelopen 24 uur de volgende klachten gehad: benauwdheid, hoesten, neusverkoudheid, koorts
* Heeft u op dit moment een huisgenoot met koorts en/of benauwdheidsklachten?
* Heeft u het coronavirus gehad en is dit de afgelopen 7 dagen vastgesteld?
* Heeft u een huisgenoot/gezinslid met het coronavirus en heeft u in de afgelopen 14 dagen contact met hem/haar gehad terwijl hij/zij nog klachten had?
* Bent u in quarantaine omdat u direct contact heeft gehad met iemand bij wie het coronavirus is vastgesteld?

Indien u een van de vragen met ja beantwoord, verzoeken wij u niet naar de voorstelling te komen

Bezoekersprotocol: Wij zorgen voor de nodige hygiëne en maatregelen voor een veilig en prettig bezoek aan ons theater. Er zijn o.a. duidelijke routeringen en vloerstickers aangebracht en er zijn hygiënezuilen op diverse plekken. Bij de ingang wordt u verwelkomt door onze voorstellingscoördinator. Wij vragen u zich aan de afstand-markeringen te houden en de aanwijzingen van de voorstellingscoördinator op te volgen.


EETLOKAAL

Wil je een plekje in ons Eetlokaal of op ons terras? Dat kan binnen de mogelijkheden! Dat betekent:

Op het terras geldt: Reserveren is niet verplicht, maar wordt wel gewaardeerd. Er kan ter plekke worden gevraagd naar uw gegevens voor registratie of naar uw gezondheid.

Wij zorgen voor de nodige hygiëne en maatregelen voor een veilig en prettig bezoek aan ons Eetlokaal & Terras. Tot snel!

Heeft u vragen? Mail ons: info@plein-theater.nl

Terug naar nieuws pagina