30-05-2020

Live at Plein Theater // 30 mei 2020 // Ik heb het - Robert Pennekamp

Robert Pennekamp beeldend kunstenaar uit Amsterdam Oost gaat live op 30 mei performance art brengen.

“Ik heb het” is een onderdeel uit de one man show met performance en zang. Absurde taferelen, vage beloften, vreemde teksten en ondubbelzinnige waarheden. Vanuit de zaal zal via de live stream online alles te bekijken zijn op www.plein-theater.nl! Daarna is het terug te kijken op youtube en andere sociale media.

De unieke originele objecten die gebruikt worden in de performance zijn ook koop achteraf. Maar: op=op, weg=weg en te laat=vette pech. Zo zijn er t-shirts, een jas, een muts, tekeningen, teksten en beelden. https://www.mijnwebwinkel.nl/winkel/r...

Als je iets wil geven voor het optreden kun je een donatie doen! Geen PayPal account? Je kunt ook een bedrag storten op NL35 INGB 0006 024836, tav Stichting PodiumPartners, ovv 'Donatie Robert Pennekamp'.

 

 

Robert Pennekamp ziet zijn performances als éénmalige experimenten. Gewoon doen en geeft het energie is het uitgangspunt. Interactie met het publiek is daarbij belangrijk item. Het is dus nu echt een uitdaging, omdat het een live stream is zonder publiek. Iets neer te zetten dat de mensen raakt, laat meedenken of betrekt. Of het lukt en of het werkt hoor ik graag.

http://www.robertpennekamp.nl

Terug naar nieuws overzicht