18-11-2020

Vrije Vloer Podcast #1: Vincent Verburg (No-man's-land)

Deze week presenteren wij de Vrije Vloer Podcast! Elke dag van 18 t/m 22 november zetten wij een nieuwe aflevering online op Soundcloud en kun je deze samen met onze andere online programma's vinden op de Plein Online pagina op onze website!

In deze Vrije Vloer Podcast gaat directeur Berith Danse in gesprek met de makers van Meemaakpodium De Vrije Vloer 2020: Vincent Verburg, Dayna Martinez Morales, Merel Smitt, Jurrien van Rheenen en Gita Hacham.

Sommige van deze makers zijn al langere tijd betrokken bij het Plein Theater, anderen pas sinds kort. Ieder van hen beschikt over andere skills en werkervaring. Ze weten heel goed hoe ze mensen op het podium moeten laten schitteren. Maar door hun eigen achtergronden ook hoe het is om een buitenstaander te zijn, een minderheid te vertegenwoordigen of wat het kost om authentiek te blijven.

In deze Podcast krijg je in verrassende diepte-interviews de kans om meer te weten te komen over de makers achter het Meemaakpodium De Vrije Vloer!

Wie zijn zij? En wat doen zij eigenlijk allemaal in het Plein Theater?
 

In Vrije Vloer Podcast #1 gaat Berith Danse in gesprek met danser en choreograaf Vincent Verburg. Vincent is curator van No-man’s-Land in het Plein Theater, improvisatiesessies waar verschillende dansers en performers elkaar ontmoeten en live tot nieuwe composities komen! 

Ontdek in deze podcast hoe Vincent in contact kwam met de dans- en clubwereld en hoe hij steeds verder in de dansscene terecht kwam, terwijl dit nog niet volledig geaccepteerd werd. Onder andere zijn school- en werkcarrière komen aan bod en vele andere momenten die zijn leven gekenmerkt hebben.

 

Terug naar nieuws overzicht