15-12-2020

COVID-19 update // Theaters gesloten t/m 19 januari

Lieve bezoekers,

In verband met de lockdown is het Plein Theater helaas gesloten tot in ieder geval 19 januari.

Wij vinden het ontzettend jammer dat wij tot dan geen bezoekers meer mogen ontvangen en dat er wederom tientallen voorstellingen worden afgelast of verzet. En niet alleen bij ons.

Helaas gaat ook de voorstelling Nietsnut! van Theatergroep Wie Walvis deze kerstvakantie niet door. De 20 geplande voorstellingen worden verplaatst naar de zomervakantie 2021. Kaartkopers krijgen van ons bericht per mail.

Onze gedachten gaan uit naar alle artiesten die hun voorstelling (alweer) moeten cancelen of verzetten, de freelancers die zonder werk zitten, alle mensen die de komende tijd thuis zitten en íedereen die op een andere manier getroffen wordt door de lockdown.

Maar ook steken wij graag een groot hart onder de riem. Wij zullen ons uiterste best doen om de komende weken voor iedereen een beetje beter, mooier of leuker te maken. Als jij niet naar het Plein Theater toe mag komen, dan komen wij naar jou toe met Plein Online!

Bekijk donderdag 17 december een livestream talkshow over Huidhonger. En dompel je in de laatste weken van 2020 onder in de eerste afleveringen van Vrije Vloer TV!

Draag jij een warm hart toe aan ons theater en geef jij het Plein Theater graag een extra steun in de rug in deze periode? Doe dan een donatie op onze actiecampagne op het crowdfundingsplatform Voordekunst! Steun het Plein Theater nu!

 

En ten slotte, maar niet het minst belangrijkste:
 

Hele fijne en warme feestdagen toegewenst!


Hartelijke groeten,

Directeur Berith Danse & Team Plein Theater

Terug naar nieuws overzicht