19-12-2020

Vrije Vloer TV #1

Sheila Gogol - Monoloog van Mimi (Creatief schrijven)

Andrada Maria Simo (Theatermaken)

Collin Schorea - Net als gisteren (Creatief schrijven)

Xi Zeng (Theatermaken)

No-man's-land 1 (Dansimprovisatie)
Dansers: Maria Mavridou, Jurskee Bouterse, Robin Rugiani, Vincent Verburg, Dayna Martinez Morales
Muzikanten: Simone Giacomini - Soundegineer, Gabriel - DJ Lovesupreme, Cristina Grifone - voice

https://youtube.com/playlist?list=PL1JqZVRCFCumZh-psRbVgY2eDVIFPcriq


Vrije Vloer TV

De Vrije Vloer TV is een serie, waar 24 meemakers je meenemen in hun eigenwijze corona-monologen en performances!

De 24 meemakers van de Vrije Vloer 2020 maakten de afgelopen periode persoonlijke stukken in Dans, Creatief Schrijven en Theatermaken, onder begeleiding van onze gepassioneerde makers Gita Hacham, Merel Smitt, Jurrien van Rheenen, Dayna Martinez Morales en Vincent Verburg.

Elke dag van 19 t/m 23 december zetten wij om 12:00 een nieuwe aflevering online op de Plein Online pagina op onze website! Elke aflevering is een verzameling unieke en ontroerende verhalen, getoond door Amsterdammers.

Op 24 december van 12:00 tot 17:00 tonen wij álle afleveringen achter elkaar in de Vrije Vloer TV Bingewatch Stream + Live Chat!

 

Extra ThuisTip: Luister ook naar onze Vrije vloer Podcast! In deze Podcast krijg je in verrassende diepte-interviews meer te weten over de makers achter het Meemaakpodium De Vrije Vloer 2020: Vincent Verburg, Dayna Martinez Morales, Merel Smitt, Jurrien van Rheenen en Gita Hacham. 


Steun het Plein Theater nu! 

Wij bieden de afleveringen van Vrije Vloer TV graag gratis aan aan ons publiek. En wensen iedereen veel kijkplezier zonder drempel!  

Draag jij een warm hart toe aan ons theater en geef jij het Plein Theater graag een extra steun in de rug in deze periode? Doe dan een donatie op onze actiecampagne op het crowdfundingsplatform Voordekunst! Wij beloven dat jouw bijdrage elk bezoek aan het Plein Theater in de toekomst waard zal zijn! 

 

Terug naar nieuws overzicht