06-02-2021

Nieuws // 25, 26 & 27 februari: Aceleratio Sneak Peek Streams door Movementalist

Movementalist en Plein Theater presenteren 25, 26 en 27 februari Aceleratio Sneak Peek Streams als voorproefje van de performance-installatie Aceleratio die in mei 2021 in de NDSM Fuse te zien zal zijn.

In de laatste drie van de serie van zes ‘sneak peek’ livestreams vanuit het Plein Theater kijkt de kijker mee ‘onder de huid’ van de performers. Intieme, fragiele en krachtige beelden van individuele performers verbeelden de kunst van het vertragen in tijden van een pandemie. Geïnspireerd op de effecten van de crisis: Een trager lichaam, versnelling in de gedachten, gevoelens die extremer lijken en de noodzaak deze tijd te belichamen. Iedere performer gaat op zoek naar verbinding in zijn eigen poëtische ruimte.
 

25 februari 20:00     Sjaan Flikweert (Spoken word)

26 februari 20:00     Dayna Martinez Morales (Dans) & Roberto Callisaya (Percussie/ fluit)

27 februari 20:00     Andreas Denk (Dans)
                                       

Camera: Pablo Alanes | Kostuums: Inez Meer | Licht: Petyr Veenstra
 

Tickets voor de Sneak Peek Streams zijn vanaf €1 beschikbaar tot een uur voor aanvang. Na het kopen van een ticket krijg je een half uur voor aanvang een link naar de livestream toegestuurd. Ook kun je Aceleratio extra steunen door een donatie te doen!

Meer info & Tickets (NL) >>

Do you like to watch from anywhere else on the world then from NL?
Then you can register for the streams here >>.

 

Aceleratio

Aceleratio is een performance-installatie van dans & theater collectief Movementalist, mede mogelijk gemaakt door het Plein Theater, die beoogd het on- en offline publiek te confronteren met strijd, vrijheid, moed en troost. Tien ervaren en zeer verschillende performers gaan een fysiek en mentaal proces aan, om op een diepere laag te begrijpen hoe onze gevoelens en gedachten zich gedurende COVID-19 in ons lichaam manifesteren. Livestreams en live performances komen samen in een interdisciplinaire eindperformance-installatie die in mei 2021 in de NDSM-Fuse te zien zal zijn.

Meer nieuws over Aceleratio is te vinden na de laatste Sneak Peek Stream op 27 februari op www.plein-theater.nl en www.movementalist.nl.


Aceleratio wordt mede mogelijk gemaakt door: Amsterdam Fonds voor de Kunst, Prins Bernhard Cultuurfonds, NDSM Fuse en Plein Theater
 

Movem! For Aceleratio

Elke zondag 11:00 en elke donderdag 20:00 bieden de makers van Aceleratio, Dayna Martinez Morales en Vincent Verburg open workshops aan op ZOOM! Meer informatie >>

 

 

Terug naar nieuws overzicht