25-04-2021

Live at Plein Theater // 25 APR 2021 // Amsterdam Talks Sex #9: Vrouwen en relaties met jongere mannen

Plein Theater en Zehra Handan Aydin presenteren de serie  Amsterdam Talks Sex! Intelligente conversaties over Sex en alles wat je misschien nog niet wist, maar wel hoopte!

In de (online) talkshows belicht Handan verschillende kanten van seksualiteit door verschillende experts te interviewen met hun blik op dit onderwerp. Actuele onderwerpen komen aan bod als de menopauze, queer community, Big Pharma en pillen voor vrije seks, vrouwenhandel en de emancipatie van het machismo.

Handan is seks, love en relationship coach voor vrouwen én mannen over de hele wereld. Met de serie Amsterdam Talks Sex wil Handan seksualiteit in zijn geheel laten zien en bespreekbaar maken.

Heel veel van wat we hebben geleerd over sex, is eigenlijk niet wat we willen weten. Veel mensen kijken bijvoorbeeld nog steeds naar porno als hun voorbeeld. En aan de andere kant van het spectrum heb je de Disneyfilms en romantische speelfilms met ideeën over hoe we ons persoonlijke leven in zouden moeten delen. Er zitten zoveel schakeringen in het echte leven. Díe wil ik graag laten zien, omdat sex de plek is waar we helemaal onszelf kunnen zijn. "

Amsterdam Talks Sex is online live of on demand te bekijken op www.plein-theater.nl. Wanneer mogelijk ook weer met live publiek in de zaal van het Plein Theater!

Kijk je Plein Online? Steun ons met een DONATIE!


Te gast in deze editie zijn Roula Tourgaidis en Izabela Szachniewicz.

Roula Tourgaidis is inspirerende coach, journalist, innovatieve entrepeneur en wereldartiest. Haar levenswijsheid: Ik ben een deel van het geheel. Verbonden, maar niet gebonden.

Izabela Szachniewicz is begonnen met Women Wisdom Education body work trauma and stress release. En is ook investor bij de Academie of private investor financieel education.


Lees hier Handan haar nieuwe blog: De mooie vrouw met de jongere man


Meer informatie over de talkshow serie ATSx >>

 

Terug naar nieuws overzicht