09-06-2021

Vacatures! // Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers en stagiair(e)s om ons team te versterken.

Er staan doorlopend meerdere vrijwilligersfuncties open voor kassadiensten, publieks-zaalcoördinatie, theatertechniek en bar-assistentie, maar je mag ook bij ons aankloppen met eigen ideeën of als allround vrijwilliger. 

En vanaf september of eerder zij weer op zoek naar de volgende stagiair(e)s:

Reacties van stagiair(e)s

"Ik heb mijn stage bij Plein Theater heel fijn ervaren, Ik heb in de 5 maanden dat ik hier stage heb gelopen veel nieuwe dingen geleerd die ik nu beheers en ook in andere situaties gebruik.

Het team van Plein Theater is klein waardoor je iedereen kent en ook gezellig een praatje mee kan maken. Ook word je veel meegenomen in de gebeurtenissen in en om het Plein Theater, je wordt gewoon echt deel van het team.

Als ik terugkijk op mijn stageperiode is die heel soepel gegaan, in overleg kun je hier veel doen qua stage opdrachten daar wordt rekening mee gehouden en in meegedacht.

Het Plein Theater is zeker een goede plek als je veel wilt meekrijgen van de werkzaamheden in een theater je krijgt namelijk veel verantwoordelijkheid en ook veel kansen om je te bewijzen, het is geen plek waar je alleen maar koffie haalt en koppietjes moet maken."

- Suus, Stagiaire Productie Programma & Events, feb 2022 - jun 2022
 

“ Ik ben dankbaar dat ik stage heb mogen lopen bij het Plein Theater.

Juist in deze rare corona tijden heb ik veel geleerd over het werken in een theater.
Van PR en Programmering tot hoe het theater overeind blijft staan. Fysiek aan het werk gaan in het theater vond ik het leukste om te doen. Maar ik heb ook veel geleerd over zelfstandig online werken. Verder heeft Elise, mijn stagebegeleider, mij goed geholpen. “

- Runa, Stagiaire Marketing & Communicatie, nov 2020 - jan 2021
 

"Voor mijzelf heb ik echt een top stage gehad! Ik vond het superleuk bij het Plein Theater. Ik voelde me op mijn plek omdat ik werd geaccepteerd hoe ik ben. Ik vond het erg jammer om er dan ook de laatste dag weg te gaan."

- Ramon, Stagiair Theatertechniek, apr - jun 2021

 

Doe je mee?

Kijk hier naar onze vacatures!

 

 

Terug naar nieuws overzicht