06-12-2022

Tip! // Winters Warm Theater Festival

 

Deze kerstvakantie zijn er hartverwarmende voorstellingen te beleven in Plein Theater voor iedereen en alle leeftijden!

Het Winters Warm Theater Festival wordt ingeleid met een dansperformance voor kinderen The Little Christmas Tree van Julie Dupas en de poëtische voorstelling Ring Ring van Lichtbende, met lichtkunst en live muziek. Beide geschikt voor alle leeftijden en zonder gesproken taal.

Ga uit je dak op de Talking Trees X-Mas Party met live muziek, spoken word, video, alternatieve kerstmuziek , een wensboom en gelegenheid tot dansen. Of train je lachspieren bij de maandelijkse Engelstalige Stand Up Comedy in kerstthema!

In de vrolijke poppentheatervoorstelling Spring voor 4+ stap je in de wereld van de Eekhoorn. En op de avond voor oudejaarsdag presenteert Rubén S.a.n.c.h.e.z. een persoonlijke, warme avond met live muziek waarin hij je uitnodigt het nieuwe jaar met de spanningen en onzekerheden te trotseren.

Voor en na elke voorstelling is ook ons sfeervolle Eetlokaal geopend.

 

PROGRAMMA

ZA 17 DEC 14.30+16:00
The Little Christmas Tree (ALL)
Julie Dumas

ZO 18 DEC 15:00
Ring Ring (ALL)
Lichtbende

DO 22 DEC 20:00
Talking Trees X-Mas Party
Talking Trees Orchestra, Tulpa Dusha, Bas Steemers, Michiel Zeegers, Pieter Nooten, Julie Scott, Hans Meijer, Lemniscato, MiChiel, Mignon, DJ Oscar

VR 23 DEC 20:30
Oosterpoke Comedy

WO 28 DEC 15:00
DO 29 DEC 15:00
Spring (4+)
Theater Smoespot

VR 30 DEC 20:00
Dulce Noche
Rubén S.a.n.c.h.e.z.

 

Winters Warme Acties:

★ Stadspashouders met een groene stip kunnen voor slechts €4,50 naar elke voorstelling in Plein Theater, inclusief een welkomstdrankje!

★ Doneer een cadeaukaartje! Bij elke voorstelling in december kun je in de ticketshop een 'ticket + donatie cadeaukaart' kopen. Zo doneer je een kaartje voor de voorstelling 'Spring' voor iemand die het zelf niet kan betalen en wij zorgen dat het kaartje goed terecht komt.

★ Deel jou leukste, gezelligste, gekste of ontroerendste winters warm theater moment in Plein Theater op insta en tag ons (@pleintheater) en maak kans op 2 kaartjes voor een voorstelling naar keuze in het nieuwe jaar! #winterswarmtheatermoment

 

Wij wensen iedereen hele fijne feestdagen en een prachtig 2023 toe!

 

 

Terug naar nieuws overzicht