31-01-2023

Queering Puppets Festival Amsterdam x DJ ROOSPEEE

Tijdens het Queering Puppets Festival kun je na elke voorstelling lekker nagenieten in het café met muziek van DJ ROOSPEEE!

 

DJ ROOSPEEE

Roos Pollmann (aka ROOSPEEE) is een multidisciplinaire kunstenaar met een focus op elektronische muziek. Solo en als onderdeel van o.a. Questions Collective maakt zij immersieve installaties en werelden van geluid. Tijdens Queering Puppet Festival klinkt er na de voorstellingen een selectie van haar muziek- en found-footage-audio-verzameling. Van new age ambient tot een duet tussen synthesizers en stuiterende balletjes, van natuurgeluiden tot dansbare beats.

www.roospeee.com

www.questionscollective.com

 

Luister naar een preview van de muziek die zij draait op Spotify!

https://open.spotify.com/playlist/0t197iffVJB5VQhND1ynyM?si=0d530f28337c455d

 

 

Queering Puppets Festival Amsterdam

Queering Puppets Festival Amsterdam biedt sinds 2022 een podium aan genre-overstijgende vormen van beeldend theater en poppenspel. Een versmelting van ambacht en technologie, waarbij traditionele categorieën worden opgeheven voor het oog van de toeschouwer. Plein Theater en Puppetry Workspace trotseren de norm met dit festival vol bontgekleurde visuele uitspattingen uit binnen- en buitenland. Queering Puppets is LGBTQI+ friendly, feministisch, activistisch en bovenal: Schitterend in eigenwijsheid!

Lees meer over het Queering Puppets Festival Amsterdam >>

 

 

Terug naar nieuws overzicht