21-02-2024

Creatieve ideeën gezocht uit Amsterdam Oost! #GetInvolved

 

Plein Theater gelooft dat iedereen op een eigen, unieke manier invulling kan geven aan een bruisend cultureel stadsdeel.

Woon of werk jij in Amsterdam Oost en heb je een idee voor een evenement of een suggestie voor een programma in Plein Theater? Wil je een ontmoetingsplek creëren, een dialoog starten of een avond organiseren rondom een onderwerp dat je raakt? Wil je jouw verhaal delen of kunstproject aan de wereld laten zien? Laat het ons weten!

Wij bieden graag de ruimte aan zoveel mogelijk verhalen en perspectieven die Amsterdam Oost te bieden heeft. En we denken graag met jou mee om van jouw idee een succes te maken. Natuurlijk moet jouw idee wel bij de visie van Plein Theater passen, en bieden we mogelijkheden binnen gegeven kaders. Zo organiseren wij diverse programma’s, waarbij jouw input goed ingezet kan worden.

Lees meer

 

Inloop redactieraad

Elke laatste vrijdag van de maand om 16.00 uur vindt er in het Plein Theater een inloopspreekuur/redactieraad plaats. Iedereen met ideeën voor het Plein Theater is van harte welkom om langs te komen en zijn of haar ideeën in de raad te bespreken. Wellicht voeren we jouw idee zelfs uit!

Neem voor meer informatie contact op me Creative Producer Bibi Trompetter via getinvolved @ plein-theater.n

 

Terug naar nieuws overzicht