15-03-2024

Terugblik // 7 MRT '24 // Plein Tafel: Women's Wellbeing & Afrodisiaca

 

Op de vooravond van Internationale Vrouwendag vierden we vrouwelijke seksualiteit in een zinderend hoogtepuntje van ons programma. In het middelpunt van de avond stond het vrouwelijk welzijn, libido én het vrouwelijk orgasme.

Voorafgaand aan de talkshow Amsterdam Talks Sex met het onderwerp 'Unlimited Orgasms' nam chef Zoë van Broekhoven ons mee op een culinair avontuur. Een combinatie van smaak en sensualiteit, met een focus op het welzijn van vrouwen én afrodisiaca uit verschillende culturen. Met ingrediënten van over de hele wereld, elk met hun eigen voedzame eigenschappen en sensuele krachten, ontdekten we de geheimen achter recepten die generaties lang zijn gekoesterd om het vrouwelijk welzijn en genot te verhogen.

Bovendien siert de expo van het tweekoppige designactivistische vrouwelijke collectief @lekkerblijvenlikken het Eetlokaal, waar equality for all meer dan gepredikt wordt! 

 

#GetInvolved

Dit programma is onderdeel van #GetInvolved, waarbij wij je uitnodigen om mee te denken, mee te praten en mee te doen.

Zo organiseren we PleinTafels rondom culturele activiteiten, waarbij we naast een wereldgerecht ook actuele thema's aansnijden. We nodigen buurtbewoners en geïnteresseerden van harte uit om mee te tafelen en mee te praten. 

Wil jij jouw bijzondere smaakcultuur een podium geven? Wij staan open voor gastkoks en ideeën voor activiteiten rondom kunst, cultuur & food.

Lees meer over how to #GetInvolved >>

 

Foto's: Marion Visser

 

 

Terug naar nieuws overzicht