29-02-2024

Terugblik // 22 FEB '24 // Opening expo Lekker blijven likken en Sekskletsroulette

De theaterzaal is de nieuwe chatroom! Het Plein Theater maakt ruimte voor intieme live gesprekken in een veilige setting. Sex, love en relationship coach Handan Aydin maakt seksualiteit bespreekbaar door met (ervarings)deskundigen én publiek in gesprek te gaan in de talkshowserie Amsterdam Talks Sex.

Op 22 februari openden we de expositie 'Enter the temple of pleasure (with consent)' van het tweekoppige designactivistische vrouwelijke collectief @lekkerblijvenlikken, waar equality for all meer dan gepredikt wordt. De expositie is not t/m 31 te bewonderen in Plein Theater.

Na de expo opening en vóór de talkshow trapten we af met de allereerste editie van Sekskletsroulette. Plein Theater en Circus Andersom nodigden je uit voor openhartige en diepgaande gesprekken over seksualiteit. Nieuwsgierigheid, respect en je laten verrassen door nieuwe connecties stonden in het middelpunt van de avond.
 

#GetInvolved

Heb je een idee voor een onderwerp of gast van de talkshowserie Amsterdam Talks Sex? Laat het ons weten! Wil je vaker meedenken met ons programma? Meld je aan bij onze buurtredactie! Neem hierover contact op met Creative Producer Bibi Trompetter via getinvolved@plein-theater.nl.

 

Foto's: Marion Visser

 

 

Terug naar nieuws overzicht