Gastprogrammering
Thursday 19 November
©PaulinaMatusiak&EddyWenting
Theater // 20:00 // € 13
Amsterdam Talks Sex #6: PolyAmory

Genre: Talkshow
Line up: Zehra Handan Aydin, Justin Samgar
Open: 20:00 - 21:30 hrs
Tickets: € 13 / CJP/Student: €11 | Kunst(vak)student: €6,50 | Stadspas groene stip: €2,50 | Online meekijken? Steun Amsterdam Talks Sex met een donatie!
Tickets

Intelligente conversaties over Sex en alles wat je misschien nog niet wist, maar wel hoopte!

In de serie Amsterdam Talks Sex wil Zehra Handan Aydin seksualiteit in zijn geheel laten zien, door verschillende mensen te interviewen, met hun blik op dit onderwerp.

***

In deze editie gaat Amsterdam Talks Sex in op het thema PolyAmory.

Bij veel mensen is exclusiviteit in de liefde niet meer een gegeven. Mensen willen vaak bij een persoon zijn op emotioneel vlak, maar op lichamelijk vlak de keuze hebben om met anderen te zijn. Werken dit soort relaties? Is het sociaal geaccepteerd voor vrouwen om polyamoreus te zijn? Of is dit alleen maar voor mannen acceptabel.  En als je seksueel experimenteert is de kans groter dat mensen verliefd op elkaar worden? Zodra je de wens tot PolyAmory bij iemand zou verbieden, zou die dan niet sowieso bij je weggaan?

Staat dit in de weg van een romantische liefde of is het een experimentele fase? Hoe zit het met ons gevoel voor veiligheid?

***

De speciale gast van deze avond is Justin Samgar!

Justin Samgar is een spoken word artiest, schrijver, dichter, storyteller, woordkunstenaar of hoe je het ook wilt noemen. Hij houdt van het podium maar ook zeker van het creatieve concept ontwikkelen, alleen of in samenwerking.

Zijn menselijke verhalen leggen gevoeligheden bloot maar zijn juist door hun breekbaarheid krachtig. Je onthoudt Justin door zijn sympathieke stemgeluid en het hypnotiserende ritme in zijn voordracht.

Website Justin Samgar

***

Zehra Handan Aydin is sex, love and relationship coach voor vrouwen over de hele wereld.

Handan Aydin heeft de afgelopen 20 jaar gewerkt als leidinggevende binnen verschillende organisaties, zoals de gemeente Amsterdam, Politie Academie, Rechtspraak en is ze 10 jaar bestuurder en directeur geweest van drie niet gesubsidieerde sociaal culturele ondernemingen. 

Handan geeft als ondernemer trainingen en workshops. Werken met mind, voeding, lichaam zijn onderwerpen die ze al een lange tijd bestudeert. Veel vrouwen laten zich labellen vanuit buitenaf, terwijl zij juist zoekt naar de innerlijke kracht, met natuurlijke oplossingen om je schoonheid maar ook je sexyness te vinden.

Website Amsterdam Talks Sex (Hier kun je ook filmpjes en een blog vinden over PolyAmory!)

***

Ook in de volgende edities van Amsterdam Talks Sex worden er verschillende kanten van sexualiteit belicht in actuele onderwerpen, zet ze alvast in je agenda!

Donderdag 17 december
Amsterdam Talks Sex #6: Huidhonger (kerstspecial!)

***

Let op: In verband met de beperkte capaciteit kunt u alleen vooraf online een kaartje kopen. Er is voorafgaand aan de voorstelling geen kaartverkoop aan de deur.

Ook wordt de voorstelling live gestreamed! Online meekijken? Steun Amsterdam Talks Sex met een DONATIE!

In verband met de huidige corona regelgeving willen wij u graag attenderen op onze maatregelen; lees deze hier >