Gastprogrammering
Friday 07 May
©PaulinaMatusiak&EddyWenting
Theater // 19:00 // €
Amsterdam Talks Sex #10: Vrouwenhandel en prostitutie [Livestream]

Genre: Talkshow
Line up: Zehra Handan Aydin, Marisol van der Linden
Open: 19:00 - 20:00 hrs
Tickets: € / Online kijken? Steun Plein Theater met een donatie!

Amsterdam Talks Sex is een praatprogramma waarin een zeer divers scala aan onderwerpen rondom seksualiteit aan bod komt. Plein Theater en Zehra Handan Aydin presenteren twee keer per maand intelligente en prikkelende gesprekken waarin experts gepassioneerd vertellen over hun vakgebied en ervaringsdeskundigen openhartig delen over verschillende facetten van menselijke seksualiteit. Amsterdam Talks Seks laat ook verschillende culturele perspectieven horen die minder nadrukkelijk in onze samenleving over het voetlicht komen.

Onmisbaar voor diegenen die hunkeren naar eerlijke en een meer genuanceerde kijk op seks, intimiteit en het ongelooflijk wonder van het menselijk lichaam. Voor kijkers die nieuwsgierigheid en avontuur laten winnen van gêne. Love, seks en relationshipcoach Handan en haar redactieteam maken in de serie Amsterdam Talks Sex seksualiteit bespreekbaar en compleet binnen een hedendaags perspectief.
 

Amsterdam Talks Sex is online live of on demand te bekijken op www.plein-theater.nl. Wanneer mogelijk ook weer met live publiek in de zaal van het Plein Theater!

Kijk je Plein Online? Steun ons met een DONATIE!
Heb je een We Are Public pas? Stuur ons een mail met je pasnummer naar info@plein-theater.nl en dan doet We Are Public een donatie!


Deze editie is te gast: Marisol van der Linden

Marisol van der Linden stichtte in 2013 samen het haar man de stichting Zonder Pardon Op Straat (ZPOS) op. Een non-profit organisatie dat voor 100 % draait op vrijwillige basis. ZPOS zet zich met passie in om de positie van slachtoffers van gedwongen prostitutie te helpen.

Afgelopen jaren heeft ZPOS een aantal vrouwen kunnen helpen met diverse zaken zoals verblijfsvergunning, uitkering aanvragen, voedselbank-pakket via Voedselbank Haaglanden, kleding, cosmeticaproducten, boodschappen, maaltijden, re-integratie op de arbeidsmarkt en nog veel meer zaken.


Meer informatie over de talkshow serie ATSx >>