Gastprogrammering
Wednesday 24 November
© Lonneke van der Palen
Theater // 15:00 // € 12,50
Het Mysterie van de Grote Mensen (6+)

Line up: Dakzonderhuis/STIP
Open: 15:00 - 16:00 hrs
Tickets: € 12,50 / Kind (tot 12 jaar) / CJP / Student: €11 | Stadspas groene stip: €4,50 | Prijzen zijn inclusief een consumptie bij de bar | Online zijn tickets €1 goedkoper dan aan de deur
Tickets

De dagen worden kouder, de nachten langer, en de winkels staan alweer vol met kruidnoten en andere feestelijke lekkernijen.

Maar voor december intreed, geven we alvast een feestje!

Van 24 t/m 28 november presenteren Dakzonderhuis en Stip Producties de theatervoorstelling Het Mysterie van de Grote Mensen (6+) in Plein Theater!

Voor en na de voorstelling zijn er ook hele leuke bonusactiviteiten te beleven.


Het Mysterie van de Grote Mensen - Dakzonderhuis / STIP Producties

Spetterende show over het vreemde leven van volwassenen 

De één verzamelt voetbalplaatjes, de ander schelpen. Maar Jo (7) heeft een andere fascinatie: hij verzamelt volwassenen en stopt ze in een schoenendoos. Dag en nacht bespiedt Jo door de gaatjes van zijn schoenendoos de volwassenen. Maar Jo’s Grote Mensen zijn bepaald geen makkelijke huisdieren. Jo hoeft maar éven niet op te letten en dan ontsnapt er een volwassene uit de schoenendoos. Door ze te begluren probeert hij al hun geheimen te ontrafelen. Wat doen je ouders als jij slaapt? Waar blijven overblijfmoeders na het overblijven? En wat is de functie van ‘de snor’? Lukt het Jo de Grote Mensen in toom te houden? En wil hij zelf eigenlijk wel volwassen worden? 

Je ziet het in Het Mysterie van de Grote Mensen. “Ga deze voorstelling zien, hij is geweldig”, aldus Paulien Cornelisse. 
 

Dakzonderhuis is een uitdagend, genre-overstijgend theatercollectief waar jong en oud centraal staan. Het gezelschap bestaat uit Sara de Monchy, Jelle Hoekstra en Machiel Rodenburg. Met een filosofische inslag dagen zij hun publiek uit na te denken over wat het betekent om op te groeien en jong te blijven. Na een zeer succesvolle aftrap op De Parade is het tijd dat heel Nederland kennis maakt met Dakzonderhuis. 


Credits 
Concept en tekst: Sara de Monchy, Jelle Hoekstra en Machiel Rodenburg 
Regie: Sara de Monchy 
Spel: Jelle Hoekstra, Machiel Rodenburg, Semna Segal en Peter Boven

 

Bonusactiviteiten

Kindermenu!

Geniet voor of na de voorstelling in het Eetlokaal van Plein Theater van een speciaal kindermenu! (Voor grote mensen is er ook een menukaart of een dagspecial voor €13!)

Nuggets met patat of salade €4,50
Burger met patat of salade €6,50
Vegetarisch mogelijk!

Een tafel reserveren kan bij Omar Alexis: Eetlokaal@Plein-theater.nl | 06 864 39 245
 

Theaterworkshop: Méér Mysterie

Woensdag 24 november van 16:15 tot 17:15
Vanwege beperkte capaciteit en om teleurstelling te voorkomen is reserveren voor de workshop verplicht door een kaartje te kopen á €1

Het Mysterie rondom volwassenen is eindeloos!
Het wordt tijd om zelf eens in de huid van een volwassene te kruipen en de rollen eens helemaal om te draaien.
In deze theater-workshop komen de personages uit de voorstelling tot leven en fantaseer je over wanneer jij zelf een groot mens wordt.