Gastprogrammering
Sunday 02 April
Theater // 13:00 // € 0
EAST& Queering Puppets Festival // D.I.Y. GENITALS

Line up: Question Collective
Open: 13:00 - 16:00 hrs
Tickets: € 0

 

D.I.Y. GENITALS - Question Collective

Iedereen heeft genitalien. Vaak denken we dat er maar twee soorten genitalien zijn maar bij iedereen zijn ze anders. In deze workshop kan je de meest fantastische feestelijke genitalien maken. Felgekleurd en met glitter. Do It Yourself Genitalien! Het enige dat je mee hoeft te nemen is een rijke fantasie.

Door de kleurrijke vrolijke setting van de workshop wordt dit vaak lastig te bespreken en gevoelige onderwerp lichter en kunnen we gezamelijk onze vooroordelen over genitalien loslaten. De workshop is een lichaams positieve viering van genitale variëteit!

www.questioncollective.com

 

EAST& Queering Puppets Festival

Op zondag 2 april organiseert EAST&, het Pop Up Cultuurhuis in Amsterdam Oost, samen met het Queering Puppets Festival een programma voor en met Amsterdam Oost!

Overdag tussen 12:00 en 17:00 is er een pleinfestival voor de buurt in en rondom het Plein Theater op het Sajetplein naast het Oosterpark. Er zijn activiteiten en workshops voor kinderen en volwassenen, DJ ROOSPEEE draait gezellige muziek en het plein is vrij toegankelijk voor de hele buurt!

In de theaterzaal van Plein Theater is de voorstelling EXUVIA van ’t Magisch Theatertje te bezoeken, in de kapel van Hotel Arena de immersieve performance HAG van Cézanne Tegelberg & Company en op het Sajetplein staat de theatrale installatie Headspace van Electric Circus.

’s Avonds vanaf 19:00 sluiten we het festival af met de EAST& PARTY in de kapel van Hotel Arena!

Lees meer over het EAST& Queering Puppets Festival >>