Gastprogrammering
Sunday 02 April
Theater // 12:30 // € 0
EAST& Queering Puppets Festival // Paul Klee poppen maken

Line up: De Rode Loper op School met kunstdocent Marije van der Hoeven
Open: 12:30 - 15:00 hrs
Tickets: € 0

 

Paul Klee poppen maken

Laat je inspireren door de fabelachtige poppen van Paul Klee. En maak met klei, kralen, lappen en prulletjes een pop met karakter. Kunstdocent Marije vd Hoeven (De Rode loper op School) verzorgt een workshop voor jong en oud. Samen maken, samen spelen: wonderlijk, sprookjesachtig griezelig en tijdloos!

 

EAST& Queering Puppets Festival

Op zondag 2 april organiseert EAST&, het Pop Up Cultuurhuis in Amsterdam Oost, samen met het Queering Puppets Festival een programma voor en met Amsterdam Oost!

Overdag tussen 12:00 en 17:00 is er een pleinfestival voor de buurt in en rondom het Plein Theater op het Sajetplein naast het Oosterpark. Er zijn activiteiten en workshops voor kinderen en volwassenen, DJ ROOSPEEE draait gezellige muziek en het plein is vrij toegankelijk voor de hele buurt!

In de theaterzaal van Plein Theater is de voorstelling EXUVIA van ’t Magisch Theatertje te bezoeken, in de kapel van Hotel Arena de immersieve performance HAG van Cézanne Tegelberg & Company en op het Sajetplein staat de theatrale installatie Headspace van Electric Circus.

’s Avonds vanaf 19:00 sluiten we het festival af met de EAST& PARTY in de kapel van Hotel Arena!

Lees meer over het EAST& Queering Puppets Festival >>