Gastprogrammering
Sunday 30 June
Foto: Arjan Bos
Theater // 15:00 // € 13,50 (vanaf) + consumptiemunt
Nieuwe Noten Amsterdam: WARBOEL (try-out)

Line up: Sounds Like Juggling
Open: 15:00 - 16:00 hrs
Tickets: € 13,50 (vanaf) + consumptiemunt / Regulier: €17,50 | CJP/ Student: €15.50 | Kunst(vak)student/ <18 : €13.50 | Stadspas groene stip: €4,50 | Vrije toegang voor leden van We Are Public | Inclusief welkomstdrankje!
Tickets

 

WARBOEL

WARBOEL is een wervelende voorstelling: verrassende jongleerritmes, muziek en zang komen samen en ook het publiek mag meedoen in deze crazy ontmoeting. We gooien een web van beats en stemmen, raken in de knoop met een rode draad, smijten met 150 tennisballen, vieren een zielige verjaardag en proberen contact te leggen met ‘de ander’. Maar ‘de ander’ – ben je dat niet zelf?

Alles knettert, zoemt, tikt, bonkt, botst, valt en vliegt (AD)
Op zoek naar de grenzen van muziektheater en circus (Theaterkrant)
 

Sounds Like Juggling maakt voorstellingen waarin muziek en jongleren samensmelten. Dankzij zelfgebouwde, innovatieve instrumenten wordt jongleren muziek, en maak je muziek dóór te jongleren. Zo ontstaat een heel nieuw genre, uniek in Nederland.


Instrumentontwerp, compositie en jonglerografie: Arthur Wagenaar en Guido van Hout | Spel: Arthur Wagenaar, Guido van Hout, Linde Schinkel | Regie : Vincent de Rooij
decor en licht – André Pronk
stagair decor – Phan Kai
kostuums – Shanel Beumer
techniek – Check One Two (Gijs Oomkes)
PR – Daniël Doornkamp, Marjolein van Ruiten

www.soundslikejuggling.nl

 

Nieuwe Noten Amsterdam

Nieuwe Noten Amsterdam biedt een podium aan hedendaagse kamermuziek. Avontuurlijke en kleinschalige uitvoeringen, nieuwe composities en toonaangevende musici; in Plein Theater krijg je maandelijks de kans op dit unieke concept in intieme sfeer te ervaren. De serie biedt de mogelijkheid te reflecteren op de huidige tijd en vormt zo een laboratiorium voor de klank van vandaag. De curatoren en artistiek leiders van Nieuwe Noten Amsterdam zijn componiste Aspasia Nasopoulou en basklarinettiste Fie Schouten. 

Lees meer over de concerten van Nieuwe Noten Amsterdam t/m juni 2024 >>

www.nieuwenoten-amsterdam.nl