Gastprogrammering
Thursday 23 May
Beeld: Studio Matusiak
Theater // 20:30 // € 11 (vanaf) + consumptiemunt
Amsterdam Talks Sex: Seksualiteit & Dao

Line up: Handan Aydin (host), Dirkje Veltman (Dao van de Vrouw), Aya Bini (Palestijnse liefdesliederen)
Open: 20:30 - 21:30 hrs
Tickets: € 11 (vanaf) + consumptiemunt / Regulier: €13 | Student/ CJP: €11 | Stadspas groene stip: €4,50 | Vrije toegang voor leden van We Are Public | Inclusief welkomstdrankje!
Tickets


Let's talk about sex, baby!

De theaterzaal is de nieuwe chatroom! Het Plein Theater maakt ruimte voor intieme live gesprekken in een veilige setting. In de talkshowserie Amsterdam Talks Sex maakt sex, love en relationship coach Handan Aydin seksualiteit bespreekbaar door met (ervarings)deskundigen én publiek in gesprek te gaan, vanuit elke keer een andere invalshoek.

Lees meer over ATSX en kijk eerdere edities terug >>

 

Seksualiteit & Dao

Te gast in deze editie is Dirkje Veltman. Dirkje heeft ruime kennis en ervaring in de werking van Dao. Zij werd geïnspireerd door de gedichten van Sun Bu-er en in 2015 door Mantak Chia (grondlegger Universal Healing Tao) aangespoord de Opleiding Dao van de Vrouw op te richten. Haar droom zijn kringen van zusterschap en broederschap waarin ieders ware aard meer wordt belichaamd. Om zo het feminiene in onze samenleving te waarderen en te versterken. 

www.daovandevrouw.nl

Het taoïsme, ook wel geschreven als daoïsme of tauïsme, is een Chinese mystieke, filosofische en religieuze stroming, waarbij zowel de filosofie als de religie zich baseren op de mystieke basis van Lao Zi. Het taoïsme gaat over hoe te handelen in het leven en de eenwording met de Tao. Tai Ji, Yin en Yang als eenheid.


Palestijnse liefdesliederen

De talkshow wordt omlijst met de prachtige Palestijnse liefdesliederen van Aya Bini

 

#GETINVOLVED

Heb jij iets te vertellen over het onderwerp seksualiteit & religie of Dao? Laat het ons weten en misschien nodigen wij jou wel uit om mee te praten in de talkshow! Ook vinden wij het heel erg leuk als je mee wil denken met ons programma, we hebben een open redactie waar iedereen zich aan aan mag sluiten.

Neem contact op met Creative Producer Bibi Trompetter via bibi@plein-theater.nl