Gastprogrammering
Sunday 26 January
Theater // 15:00 // € 8
Dagdonker (4+) - Plan D

Open: 15:00 - 15:50 hrs
Tickets: € 8 / Online: €7 /€8,50 | Aan de deur: €8 / €9,50
Tickets

Dans waar de vonken vanaf vliegen!

Iedereen is weleens bang in het donker. De onzekerheid van niet weten wat er gaat gebeuren en wat je niet kan zien. Iedereen houdt van het licht! Van de warmte en de veiligheid.

En als het licht dan uitgaat houdt alles op te bestaan? Is het donker altijd eng? Is het licht altijd veilig? En wat zien we eigenlijk als we niets zien?

Drie dansers die spelenderwijs de wereld van licht en donker verkennen. In een betoverend schouwspel vol vurige poëtische dans neemt Dagdonker je mee op een ontdekkingstocht door het donker met magische momenten van licht, in een fantasievolle droomreis door het leven.

Ontdek hoe mooi de sterren zijn die ’s nachts aan de hemel fonkelen, of de volle zon die ons plotseling verwarmt. Hoe betoverend is de schoonheid en magie van zelf een vuurtje maken, of een heftige dans waar de vonken vanaf vliegen, het wonder van een gloeilamp die aan- en uitgaat, en een zaklamp die troost geeft in de nacht.

 

Concept & choreografie: Andreas Denk Dans: Andrea Beugger, Sammie Hermans en Carlo Camagni Lichtontwerp: Pink van Steenvoorden (Einstein Design) Muziek: Wiebe Gotink Assistent-choreograaf en dramaturgie: Jordi Casanovas Decor: Einstein Design & Andreas Denk Eindregie: Ton Offerman

 

https://youtu.be/np3l60ylerM