Gastprogrammering
Thursday 01 October
Theater // 20:30 // € 13
No-man's-land!

Genre: Interdisciplinaire dansjam
Open: 20:30 - 21:30 hrs
Tickets: € 13 / CJP/Student: €11 | Kunst(vak)student: €6,50 | Stadspas groene stip: €2,50
Tickets

Locked down? Move on!

No Man’s Land zijn interdisciplinaire dansjams waar dansers en performers van verschillende disciplines en met verschillende ervaringen elkaar ontmoeten en de interactie aangaan om tot nieuwe composities te komen.

Danser/choreograaf Vincent Verburg van Movementalist nodigt jou uit om deel te nemen aan improvisatiesessies, waar niets vast staat, alles mogelijk lijkt en waar alles voor het oog van het publiek ontstaat: Dans, muziek, tekst, spoken word en visuele kunst! Het publiek is onderdeel van de zoektocht naar leidt naar nieuwe ideeën en spannende, chaotische, confronterende en poëtische beelden.

Elke No Man’s Land staat op zichzelf en per avond stelt curator Vincent Verburg de line-up samen, om zo tot verrassende combinaties te komen.

Tijdens de No Man’s Land sessies kan het publiek het onverwachte verwachten, verrassen de performers elkaar, staan ze in het moment en is de regie en choreografie in handen van ieder die op het podium staat en de techniek doet. Ieder maakt zijn of haar keuze. Het risico dat het niet lukt en faalt is een basisonderdeel van “instant composition”. Dat maakt het voor zowel de artiesten en het publiek spannend en elke avond uniek!

In deze editie ontmoeten elkaar:

Dans: Cherif Zaouali, Jorijn Vriezendorp, Alexandra Loembe, Meis Koster, Vincent Verburg, Bass: Jonathan Nagel Drums: Robbert van Hulzen Licht: Petyr Veenstra
 

WIL JIJ MEEDOEN?

Om deel te nemen aan een No Man’s Land sessie kan je je opgeven bij Vincent via Dans@plein-theater.nl!

Voordat je het podium opgaat wordt er deelgenomen aan de practices ‘IMPULSE’ met Vincent Verburg en Dayna Martinez Morales, om zo kennis te maken met improvisatie. Vincent Verburg leidt onder andere deze practices en biedt tools waarmee geïmproviseerd kan worden. Afhankelijk van hoe de practices gaan kan er gekeken worden naar de deelname aan een livesessie in het PLEIN THEATER.

Meer informatie >>

 

Let op: In verband met de beperkte capaciteit kun je alleen vooraf online een kaartje kopen. Er is voorafgaand aan de voorstelling geen kaartverkoop aan de deur.

In verband met de huidige corona regelgeving willen wij u graag attenderen op onze maatregelen; lees deze hier >


***

Locked down? Move on!

No Man's Land are interdisciplinary dance jams where dancers and performers from different disciplines and with different experiences meet on stage and interact to create new compositions.

Dancer / choreographer Vincent Verburg from Movementalist invites you to participate in improvisation sessions, where nothing is solid, everything seems possible and where everything is created before the eye of the audience: Dance, music, text, spoken word and visual art!