Gastprogrammering
Wednesday 14 October
Theater // 14:00 // € 5
CINEKID on tour in oost: Pettson en Findus 3: Findus gaat verhuizen (4+)

Open: 14:00 - 15:20 hrs
Tickets: € 5 / Stadspas groene stip: €2,50
Tickets

CINEKID ON TOUR IN OOST

In de herfstvakantie is het weer tijd voor het grootste kindermediafestival ter wereld: Cinekid!

Niet alleen op de Westergas in Amsterdam maar ook op bijna 40 locaties in het land, kunnen kinderen vanaf 3 jaar tijdens Cinekid bijzondere en opvallende films en televisieproducties bekijken. Dit jaar doet het PLEIN THEATER weer mee met CINEKID ON TOUR IN OOST! Er staan weer vier films voor verschillende leeftijden op het programma. En na de films kun je meedoen aan leuke maakworkshops in ons Eetlokaal!

 

PETTSON EN FINDUS 3: FINDUS GAAT VERHUIZEN

Ali Samadi Ahadi / Duitsland, 2018

4+, Nederlands gesproken, 81’

Vrolijk nieuw avontuur met boer Pettson en zijn kat Findus.

Findus vindt zichzelf inmiddels groot genoeg om zelfstandig te worden, dus verbouwt Pettson, die het eigenlijk wel een fijn idee vindt zijn slaapkamer niet meer te hoeven delen, een oud wc-hokje om tot een huisje voor zijn kat. Maar als het eenmaal zover is, moeten de twee erg wennen aan hun nieuwe bestaan.

Alweer het derde deel van de live action-filmreeks over de zachtaardige boer Pettson en zijn geanimeerde kat Findus, bekend van de boeken van Sven Nordqvist. Ook dit deel is weer een vrolijke, vertederende kijkervaring voor de allerkleinsten, vol gekkigheid en slapstick.

https://youtu.be/INVVfieA6tU

Let op: In verband met de beperkte capaciteit kun je alleen vooraf online een kaartje kopen. Er is voorafgaand aan de voorstelling geen kaartverkoop aan de deur.

Bij jeugdtheatervoorstellingen wordt er een verschil gemaakt tussen volwassenen en kinderen <12. Voor kinderen geldt de 1,5m afstandregel niet, waardoor het kan voorkomen dat er nog wel plek beschikbaar is voor een kindkaart, maar niet meer voor een volwassenkaart.

In verband met de huidige corona regelgeving willen wij u graag attenderen op onze maatregelen; lees deze hier >