02-11-2021

Nieuws! // Het Mysterie van de Grote Mensen (6+)

De dagen worden kouder, de nachten langer, en de winkels staan alweer vol met kruidnoten en andere feestelijke lekkernijen.

Maar voor december intreed, geven we alvast een feestje!

Van 24 t/m 28 november presenteren Dakzonderhuis en Stip Producties de theatervoorstelling Het Mysterie van de Grote Mensen (6+) in Plein Theater!

Voor en na de voorstelling zijn er ook hele leuke bonusactiviteiten te beleven.
 

Het Mysterie van de Grote Mensen – Dakzonderhuis/STIP

De één verzamelt voetbalplaatjes, de ander schelpen. Maar Jo (7) heeft een andere fascinatie: hij verzamelt volwassenen en stopt ze in een schoenendoos. Door ze te begluren probeert hij al hun geheimen te ontrafelen. Wat doen je ouders als jij slaapt? En waar blijven overblijfmoeders na het overblijven?

Jo spiekt dag en nacht door de gaatjes van zijn schoenendoos. Maar zijn volwassenen zijn bepaald geen makkelijke huisdieren. Af en toe ontsnapt er zelfs eentje. Wat in de voorstelling begint met Jo en z’n doos, transformeert tot een illusionistisch schouwspel waarbij volwassenen in alle hoeken verschijnen en verdwijnen... Lukt het Jo om zijn Grote Mensen in toom te houden? Neem het van Paulien Cornelisse maar aan: "Ga deze voorstelling zien, hij is geweldig!"

 

Bonusactiviteiten
 

Kindermenu!

Geniet voor of na de voorstelling in het Eetlokaal van Plein Theater van een speciaal kindermenu! (Voor grote mensen is er ook een menukaart of een dagspecial voor €13!)

Nuggets met patat of salade €4,50
Burger met patat of salade €6,50
Vegetarisch mogelijk!

Een tafel reserveren kan bij Omar Alexis: Eetlokaal@Plein-theater.nl | 06 864 39 245

 

Theaterworkshop: Méér Mysterie

Woensdag 24 november van 16:15 tot 17:00
Vanwege beperkte capaciteit en om teleurstelling te voorkomen is reserveren voor de workshop verplicht door een kaartje te kopen á €1

Het Mysterie rondom volwassenen is eindeloos!
Het wordt tijd om zelf eens in de huid van een volwassene te kruipen en de rollen eens helemaal om te draaien.
In deze theater-workshop komen de personages uit de voorstelling tot leven en fantaseer je over wanneer jij zelf een groot mens wordt.


Kijkdoos

Zaterdag 27 en zondag 28 november - 16.15 tot 17.15
Gratis knutselworkshop/ vrije in- en uitloop

Blijf hangen en ga na afloop aan de slag met je eigen verzameling volwassenen. Knip, plak en bouw je eigen volwassen wereld onder begeleiding van professionele knutselaars.

 

Tickets
 

Het Mysterie van de Grote Mensen

Volwassene: € 12,50 | Kind (tot 12 jaar) / CJP / Student: €11 | Stadspas groene stip: €4,50 (Prijzen zijn inclusief een consumptie bij de bar)

Woensdag 24 november 15:00
Meer info  |  Tickets

Zaterdag 27 november 15:00
Meer info  |  Tickets

Zondag 28 november 15:00
Meer info  |  Tickets


Heb je een Stadspas met een groene stip? Dan kun je altijd voor €4,50 naar een voorstelling in Plein Theater, inclusief een drankje bij de bar!

 

 

Back to news overview