01-11-2023

Tips! // Visit Plein Theater with your We Are Public pass.

In June you can visit Plein Theater with your We Are Public pass! View the upcoming performances here.

You can make a reservation via our agenda. Don't forget to bring your pass, it will be scanned at the box office!

 

Sunda June 16 20:00

Film: GRANDE LOGE FILANTROPIA

De westerse wereld balanceert op het randje van de afgrond. Daarom stuurt het geheime genootschap Grande Loge de uitverkoren hiphop-zoon Tjon Rockon naar de van spiritualiteit vervreemde tatta’s, om ze te redden met zijn methode van self-cancelling en performatieve rituelen. Om het bloed weer te doen laten koken.

 

Vrijdag 21 juni 20:30

Dans: My Life in Excel - Bitter Sweet Dance | Liat Waysbort

Een dansvoorstelling en performance lecture ineen dat op melancholische, kracht en licht absurde wijze de emotionele en fysieke realiteit achter kille data ontleedt. 

 

Donderdag 27 juni 20:00

Concert: Eddy Veldman quartet plays Paramaribop

 

Kom genieten van swingende Paramaribop met het Eddy Veldman Quartet! Met Eddy Veldman op drums, Glenn Gaddum op piano, Pablo Nahar op contrabas, Franklin Ceazar op tenor sax én Rory Ronde op gitaar. Een unieke mix van jazz, traditionele Surinaamse kaseko ritmes en Amerikaanse bepop.

 

zaterdag 29 juni 20:30

Dans & geluid: Landscape 3 OeOEe

Met een transdisciplinaire compositie voor 30 radio's, muzikale robots, beweging, planten, licht en video onderzoeken de Venezuelaanse danser en choreograaf Luis A. Lara Malvacías en componist Ivo Bol de ‘kracht’ die inherent is aan de aanwezigheid van niet-menselijke of meer dan menselijke wezens in performatieve situaties, en om het geheugen te activeren.

Back to news overview