06-11-2020

Nieuws // Zehra Handan Aydin presenteert serie Amsterdam Talks Sex in het Plein Theater

Zehra Handan Aydin presenteert Amsterdam Talks Sex in het Plein Theater; Intelligente conversaties over Sex en alles wat je misschien nog niet wist, maar wel hoopte! In de talkshows wil Zehra Handan Aydin seksualiteit in zijn geheel laten zien, door verschillende mensen te interviewen, met hun blik op dit onderwerp.
 

Zehra Handan Aydin is sex, love and relationship coach voor vrouwen over de hele wereld.

Handan Aydin heeft de afgelopen 20 jaar gewerkt als leidinggevende binnen verschillende organisaties, zoals de gemeente Amsterdam, Politie Academie, Rechtspraak en is ze 10 jaar bestuurder en directeur geweest van drie niet gesubsidieerde sociaal culturele ondernemingen. 

Handan geeft als ondernemer trainingen en workshops. Werken met mind, voeding, lichaam zijn onderwerpen die ze al een lange tijd bestudeert. Veel vrouwen laten zich labellen vanuit buitenaf, terwijl zij juist zoekt naar de innerlijke kracht, met natuurlijke oplossingen om je schoonheid maar ook je sexyness te vinden.

Website Amsterdam Talks Sex
 

In de aankomende edities van Amsterdam Talks Sex worden er verschillende kanten van sexualiteit belicht in actuele onderwerpen:

Donderdag 19 november
Amsterdam Talks Sex #6: Polyamory

Donderdag 17 december
Amsterdam Talks Sex #7: Huidhonger (kerstspecial!)
 

https://youtu.be/ZcBehvzhRdc

Let op: In verband met de beperkte capaciteit kunt u alleen vooraf online kaartjes kopen. Er is voorafgaand aan de voorstelling geen kaartverkoop aan de deur.

Ook worden de gesprekken live gestreamed! Om de livestream te bekijken kunt u een livestream kaartje kopen in de ticketshop.

 

Terug naar nieuws overzicht