01-11-2023

Tips! // Bezoek Plein Theater met je We Are Public pas.

In juni bezoek je Plein Theater met je We Are Public pas! Bekijk hier de aankomende voorstellingen in het aanbod.

Reserveren doe je via onze agenda. Vergeet je pas niet mee te nemen, deze wordt bij de kassa gescanned!

 

Zondag 16 juni 20:00

Film: GRANDE LOGE FILANTROPIA

De westerse wereld balanceert op het randje van de afgrond. Daarom stuurt het geheime genootschap Grande Loge de uitverkoren hiphop-zoon Tjon Rockon naar de van spiritualiteit vervreemde tatta’s, om ze te redden met zijn methode van self-cancelling en performatieve rituelen. Om het bloed weer te doen laten koken.

 

Vrijdag 21 juni 20:30

Dans: My Life in Excel - Bitter Sweet Dance | Liat Waysbort

Een dansvoorstelling en performance lecture ineen dat op melancholische, kracht en licht absurde wijze de emotionele en fysieke realiteit achter kille data ontleedt. 

 

Donderdag 27 juni 20:00

Concert: Eddy Veldman quartet plays Paramaribop

 

Kom genieten van swingende Paramaribop met het Eddy Veldman Quartet! Met Eddy Veldman op drums, Glenn Gaddum op piano, Pablo Nahar op contrabas, Franklin Ceazar op tenor sax én Rory Ronde op gitaar. Een unieke mix van jazz, traditionele Surinaamse kaseko ritmes en Amerikaanse bepop.

 

zaterdag 29 juni 20:30

Dans & geluid: Landscape 3 OeOEe

Met een transdisciplinaire compositie voor 30 radio's, muzikale robots, beweging, planten, licht en video onderzoeken de Venezuelaanse danser en choreograaf Luis A. Lara Malvacías en componist Ivo Bol de ‘kracht’ die inherent is aan de aanwezigheid van niet-menselijke of meer dan menselijke wezens in performatieve situaties, en om het geheugen te activeren.

 

 

Terug naar nieuws overzicht