27-11-2023

Terugblik // 16 NOV '23 // Art, Food, Fashion & Body Positivity

16 november startten we een nieuw initiatief met de gezellige Marokkaanse Eettafel! De Plein Tafels worden georganiseerd rondom culturele activiteiten, waarbij we naast het hoofdgerecht ook maatschappelijke thema's aansnijden. We nodigen onze buurtbewoners en geïnteresseerden uit om mee te tafelen en mee te praten!

We kijken terug op een mooie en gezellige avond.

We begonnen met een expositie opening van Jalinka Gressmann, wiens kunstwerken nog te zien zijn t/m december. Lees meer over de expo 'Collages' >>

Onze stagiaire Sabrina Berzinji organiseerde een Marokkaans diner met heerlijke authentieke Marokkaanse gerechten, Henna Art en een Marokkaanse modeshow van Fathadresses.

Daarna werd iedereen uitgenodigd om mee te praten over Body Positivity in de talkshow Amsterdam Talks Sexmet Handan Aydin, Ashley en Bappie Kortram.

 

GET INVOLVED!

Wil jij jouw bijzondere smaakcultuur ook een podium geven? Wij staan open voor gastkoks en ideeën voor activiteiten rondom kunst, cultuur & food. Of wil je meedenken over het programma Amsterdam Talks Sex? Meld je aan voor de buurtredactie!  Lees meer informatie >>

 

Foto's door Maria Cavali

Terug naar nieuws overzicht