Gastprogrammering
Saturday 17 December
Theater // 14:30 // € 8.00
The little Christmas tree [UITVERKOCHT]

Line up: By Julie Dupas
Open: 14:30 - 15:15 hrs
Tickets: € 8.00 / < 2 jaar: €0 | Ticket: €8
Tickets

In het bos staat een droevige kleine kerstboom. Het is bijna kerst, maar niemand wil de kleine kerstboom hebben. Maar op een dag komt er een meisje in het bos op zoek naar de perfecte boom. Ze ziet de droevige kerstboom en weet meteen dat dit de boom van haar dromen is. Maar de boom blijft droevig. Kan het meisje de magie van boom bevrijden met haar zorg en liefde voordat kerst aanbreekt?

A sad little Christmas tree stand in a forest. It is almost Christmas, but nobody wants the small tree. One day, a young lady comes to the forest looking for the perfect tree. When she sees the sad Christmas tree, she mmediately knows that this is the tree of her dreams. But the tree remains sad. Can the girl release the magic of tree with care and love before Christmas arrives?

 

Age : All age, suitable for children, free under 2 years old
Duration: dance performance: 25 min, interactive activity: 20 min

 

 

Winters Warm Theater Festival

Geniet met vrienden en familie van het Winters Warm Theater Festival in Plein Theater! Of je nou van dans, lichtkunst, alternatieve kerstmuziek, stand-up comedy, poppentheater of muziektheater houdt, in de kerstvakantie zijn er voor iedereen en alle leeftijden hartverwarmende voorstellingen te beleven. Voor en na elke voorstelling is ook het sfeervolle Eetlokaal naast het theater geopend.

Winters Warme Acties:

★ Stadspashouders met een groene stip kunnen voor slechts €4,50 naar elke voorstelling in Plein Theater, inclusief een welkomstdrankje!

★ Doneer een cadeaukaartje! Wanneer je een kaartje bestelt kun je in de ticketshop een 'ticket + donatie cadeaukaart' kopen. Zo doneer je een kaartje voor de voorstelling 'Spring' voor iemand die het zelf niet kan betalen en wij zorgen dat het kaartje goed terecht komt.

★ Deel jou leukste, gezelligste, gekste of onroerendste winters warm theater moment in Plein Theater op insta en tag ons (@pleintheater) en maak kans op 2 kaartjes voor een voorstelling naar keuze in het nieuwe jaar! #winterswarmtheatermoment

Wij wensen iedereen hele fijne feestdagen en een prachtig 2023 toe!

Lees meer over het Winters Warm Theater Festival >>