Gastprogrammering
Sunday 02 April
Theater // 12:00 // € 0
EAST& Queering Puppets Festival // Visual Sound Art

Line up: Martien Groeneveld
Open: 12:00 - 13:00 hrs
Tickets: € 0

 

Visual Sound Art - Martien Groeneveld

Het werkterrein van Martien Groeneveld is de muziek; muziek in de breedste zin van het woord. “Alles om je heen kun je gebruiken als een klankbord voor muziek.” Vanuit dit idee ontwerpt en bouwt hij zijn eigen instrumenten, zoals de Reuze Xylofoon, de VW -Kever Harp, de Riolofoon en de Waterfluit. Met deze en vele andere instrumenten geeft hij optredens: muziek om naar te kijken. Martien Groeneveld speelt nationaal en internationaal, op heel diverse locaties voor een heel divers publiek: van peuter-performance in Kudelstaart tot Wereld tentoonstelling Hannover 2000.

 

EAST& Queering Puppets Festival

Op zondag 2 april organiseert EAST&, het Pop Up Cultuurhuis in Amsterdam Oost, samen met het Queering Puppets Festival een programma voor en met Amsterdam Oost!

Overdag tussen 12:00 en 17:00 is er een pleinfestival voor de buurt in en rondom het Plein Theater op het Sajetplein naast het Oosterpark. Er zijn activiteiten en workshops voor kinderen en volwassenen, DJ ROOSPEEE draait gezellige muziek en het plein is vrij toegankelijk voor de hele buurt!

In de theaterzaal van Plein Theater is de voorstelling EXUVIA van ’t Magisch Theatertje te bezoeken, in de kapel van Hotel Arena de immersieve performance HAG van Cézanne Tegelberg & Company en op het Sajetplein staat de theatrale installatie Headspace van Electric Circus.

’s Avonds vanaf 19:00 sluiten we het festival af met de EAST& PARTY in de kapel van Hotel Arena!

Lees meer over het EAST& Queering Puppets Festival >>