Gastprogrammering
Thursday 21 September
©PaulinaMatusiak&EddyWenting | Plein Theater
Theater // 20:30 // € 13
Amsterdam Talks Sex: Polyamorie, de liefde is meer dan voor één

Line up: Handan Aydin (host), Louie & Manon, Eline Bruinenberg
Open: 20:30 - 21:30 hrs
Tickets: € 13 / Student/ CJP: €11 | Stadspas groene stip: €4,50 | Vrije toegang voor leden van We Are Public | Tickets zijn inclusief een welkomstdrankje
Tickets

 

Donderdag 21-9 is het weer zover; een nieuwe editie van Amsterdam Talks Sex in het Plein Theater in Amsterdam! Met deze keer het onderwerp 'polyamorie'.  Voor velen een taboo, voor anderen een levenswijze. In ‘Polyamorie, de liefde is meer dan voor één’ gaan we in gesprek met polyamoreuze mensen over hun relaties, hun ervaringen en hun visie op liefde.

Wat is polyamorie precies? Wat zijn de voor- en nadelen? Hoe gaan polyamoristen om met jaloezie en andere uitdagingen? Waarom is polyamorie anders dan het hebben van een open relatie?

In deze talkshow leren we de antwoorden op deze vragen, krijgen we een uniek kijkje in de wereld van de polyamorie en meer.

Onze gasten zijn Louie (die/hij) en Manon (zij/haar), die samen de mogelijkheden van een polyamoreuze relatie onderzoeken en hierover de podcast PolyMoly! maken. In Amsterdam Talks Sex zullen zij met ons hun ervaringen delen. En we praten met relatiecoach Eline Bruinenberg (Tautan Coaching). Zij specialiseert zich in deze vorm van non-monogamie.

De Romeinse filosoof Cicero zei ooit: "Als ik een zaak niet begrijp, is dat geen reden om te zeggen dat zij verkeerd is, het is veeleer een bewijs van mijn onwetendheid".

Dus bewandel met ons nieuwe paden en verbreed je horizon, en kom donderdag 21 september naar Plein Theater!

 

Amsterdam Talks Sex

Plein Theater en The Sexy Love Collective presenteren vanaf september 2023 nieuwe edities van de talkshow serie Amsterdam Talks Sex! Bekend van de online afleveringen in coronatijd en nu terug als zaalprogramma! Goede gesprekken over seksualiteit in intieme setting, live en van dichtbij mee te maken in Plein Theater.

Met deze serie wil seks, love en relationship coach Handan Aydin seksualiteit bespreekbaar maken, door met (ervarings)deskundigen in gesprek te gaan op dit thema, vanuit elke keer een andere invalshoek. Veel van wat we hebben geleerd over sex, is eigenlijk niet wat we willen weten. Er zijn zoveel schakeringen in de echte, diverse wereld van seksualiteit. Verschillende culturen denken anders over seks, ieder mens beleeft seksualiteit anders en verschillende groepen in de samenleving gaan er anders mee om. In Amsterdam Talks Sex willen we die diversiteit vieren en een safe space creëren waar we laten zien hoe leuk én leerzaam het is om over seksualiteit te praten.
 

Kijk hier eerdere edities terug >>

www.thelovesexycollective.com/