Gastprogrammering
Thursday 22 February
Beeld: Studio Matusiak
Theater // 20:30 // € 13
Amsterdam Talks Sex: Fantastic Fetish

Line up: Handan Aydin, Danique Scipio, Ilona de Zeeuw, Ludwika Jakubowska
Open: 20:30 - 21:30 hrs
Tickets: € 13 / Regulier: €13 | Student/ CJP: €11 | Stadspas groene stip: €4,50 | Inclusief welkomstdrankje á €3,50
Tickets

In de ticketshop kun je je ook aanmelden voor de expo opening en de Sekskletsroulette voorafgaand aan de talkshow.


Let's talk about sex, baby!

De theaterzaal is de nieuwe chatroom! Het Plein Theater maakt ruimte voor intieme live gesprekken in een veilige setting. In de talkshowserie Amsterdam Talks Sex maakt sex, love en relationship coach Handan Aydin seksualiteit bespreekbaar door met (ervarings)deskundigen én publiek in gesprek te gaan, vanuit elke keer een andere invalshoek.

Veel van wat we hebben geleerd over sex, is eigenlijk niet wat je wilt weten. Er zijn zoveel schakeringen in de echte, diverse wereld van seksualiteit. Verschillende culturen denken anders over seks, ieder mens beleeft seksualiteit anders en verschillende groepen in de samenleving gaan er anders mee om. In Amsterdam Talks Sex vieren we die diversiteit en willen we een safe space creëren waar we laten zien hoe leuk én leerzaam het is om over seksualiteit te praten.

Kom langs en praat mee over fetisjen, orgasmes, religie & seksualiteit en meer! Om de tongen alvast los te maken en elkaar beter te leren kennen organiseren we voorafgaand aan de talkshows speeddates het café.

Heb je een idee voor een onderwerp of gast voor een volgende editie of wil je vaker meedenken met ons programma? Tip ons of meld je aan bij de buurtredactie!

Meer informatie over ATSX en kijk eerdere edities terug >>

 

Fantastic Fetish

Wat is een Fetish, waarom hebben we het en wat maakt het zo vreemd? Hoe krijg je een fetish? Hebben we het allemaal? Allemaal vragen waar we bij ATSx benieuwd naar zijn, want de wereld van sex heeft nog ontdekking nodig!Te gast in de talkshow zijn seksueel welzijn coach Danique Scipio en psycholoog Ilone de Zeeuw, aangevuld met een poëtische performance van Ludwika. Een expositie van lekkerblijvenlikken siert het Eetlokaal en voorafgaand aan de talkshow kun je meedoen aan Sekskletsroulette!
 

Danique Scipio is multi-getalenteerd en werkt als seksueel welzijns coach, massage therapeut, barre instructor en project medewerker bij Slachtofferhulp aan veel verschillende dingen. Ze heeft in haar twintiger jaren in een fetish club in Berlijn gewerkt en als dominatrix. Daarnaast is ze een frequent bezoeker geweest van fetish feesten zoals Wasteland & Torture Garden. Ze combineert deze ervaringen en haar traumatische verleden op een deskundige manier om anderen te ondersteunen en te informeren. 

Ilona de Zeeuw is psycholoog met een eigen praktijk en onderzoeker bij de Universiteit Antwerpen. Haar specialisaties zijn hechting, trauma en seksuologie. Haar onderzoek gaat daar ook over, maar dan vooral in relatie tot BDSM.

Wist je dat (uit onderzoek blijkt dat) meer dan 45% van de algemene bevolking BDSM-gerelateerde fantasieën heeft? Dat 35% 1 of meer keer BDSM heeft beoefend? En dat 15% regelmatig aan BDSM doet? Vast veel meer dan je had verwacht… Jij ook misschien?

Ludwika (zij/hen/hij) is kunsthistoricus en kinkster. Ze is een queer erotische poëzie schrijver en performer in de breedste zin van het woord. Hun werk bevat thema's zoals intimiteit, seksualiteit, kink, gender en het queer zijn met elementen van humor en culturele referenties. Zij hoopt om licht te schijnen op onderwerpen die als taboe worden gezien en om ruimte te geven aan kwetsbaarheid.

 

#GETINVOLVED

Heb jij iets te vertellen over het onderwerp Fantastic Fetish? Laat het ons weten en misschien nodigen wij jou wel uit om mee te praten in de talkshow! Ook vinden wij het heel erg leuk als je mee wil denken met ons programma, we hebben een open redactie waar iedereen zich aan aan mag sluiten.

Neem contact op met Creative Producer Bibi Trompetter via getinvolved [at] plein-theater.nl