Gastprogrammering
Thursday 07 March
Beeld: Studio Matusiak
Theater // 20:30 // € 11 (vanaf) + consumptiemunt
Amsterdam Talks Sex: Unlimited Orgasms

Line up: Handan Aydin, Elise van Alderen, Anita Groeneveld, Ludwika Jakubowska, Sarah Ringoet
Open: 20:30 - 21:30 hrs
Tickets: € 11 (vanaf) + consumptiemunt / Regulier: €13 | Student/ CJP: €11 | Stadspas groene stip: €4,50 | Vrije toegang voor leden van WAP (excl diner) | Inclusief welkomstdrankje! | Plein Tafel + Talkshow = €27,50
Tickets


Let's talk about sex, baby!

De theaterzaal is de nieuwe chatroom! Het Plein Theater maakt ruimte voor intieme live gesprekken in een veilige setting. In de talkshowserie Amsterdam Talks Sex maakt sex, love en relationship coach Handan Aydin seksualiteit bespreekbaar door met (ervarings)deskundigen én publiek in gesprek te gaan, vanuit elke keer een andere invalshoek.

Veel van wat we hebben geleerd over sex, is eigenlijk niet wat je wilt weten. Er zijn zoveel schakeringen in de echte, diverse wereld van seksualiteit. Verschillende culturen denken anders over seks, ieder mens beleeft seksualiteit anders en verschillende groepen in de samenleving gaan er anders mee om. In Amsterdam Talks Sex vieren we die diversiteit en willen we een safe space creëren waar we laten zien hoe leuk én leerzaam het is om over seksualiteit te praten.

Meer informatie over ATSX en kijk eerdere edities terug >>

 

Op de vooravond van Internationale Vrouwendag nodigen we je uit voor een zinderend hoogtepuntje in ons programma! Na het voeden van het vrouwenlichaam en het prikkelen van de smaakpupillen maken we de tongen los in de talkshow ‘Amsterdam Talks Sex' met het onderwerp 'Unlimited Orgasms’. In het middelpunt van de avond staat het vrouwelijk welzijn, libido én het vrouwelijk orgasme. Voor vrouwen en iedereen die van vrouwen houdt.

 

Plein Tafel: Women's Wellbeing & afrodisiaca

Chef Zoë van Broekhoeven neemt je mee op een culinair avontuur gericht op het welzijn van vrouwen, met een speciale focus op afrodisiaca uit verschillende culturen. Ze stelt een tafel samen, waarbij elk ingrediënt zorgvuldig is gekozen vanwege de voedzame eigenschappen voor het vrouwenlichaam én de potentie om het vrouwelijk libido te stimuleren. Ontdek de geheimen van voedzame recepten en sensuele ingrediënten die wereldwijd worden gekozen om het vrouwelijk welzijn en genot te verhogen.
 

Amsterdam Talks Sex: Unlimited Orgasms

Na de eettafel duiken we met een open blik en gevoede geest in een talkshow waar we spreken over een onderwerp dat voor velen in mysterie gehuld is: het vrouwelijk orgasme. We doen een poging deze mythe te ontrafelen en gaan op zoek naar inzichten en ervaringen.

Te gast in de talkshow zijn Elise van Alderen en Anita Groeneveld en er zijn poetische performances van Ludwika Jakubowska en Sarah Ringoet!
 

Elise van Alderen (1978) is seksuoloog en arts, gespecialiseerd in de behandeling van seksuele problemen bij vrouwen. Ze is eigenaar van een seksuologiepraktijk, geeft scholingen en lezingen, verkoopt 3D-clitorissen en begeleidt bijeenkomsten over vrouwen en seksualiteit. In essentie hoopt Elise met haar expertise bij te dragen aan het creëren van een samenleving waarin gelijkwaardigheid de norm - en realiteit - is. Daarin laat zij zich leiden door de overtuiging dat aandacht voor seksualiteit niet kan ontbreken, omdat er juist ook op seksueel gebied sprake is van grote ongelijkheid, ten nadele van vrouwen.

Elise is auteur van het boek 'Wellust - Waarom we als vrouwen te weinig van seks genieten en hoe we dat veranderen'  
Wellust boek over vrouwen en seks (verbindinginpraktijk.nl)
 

Anita Groeneveld: Sinds 2015 train ik het Vallei-orgasme en ik ben er zó enthousiast over dat ik graag wildat álle vrouwen de weg naar hun seksualiteit opnieuw leren kennen en gaan (her)waarderen. Dit is mijn levensmissie geworden en daarom coach ik vrouwen al sinds 2017 op het pad van het Vallei-orgasme. Ik begeleid groepen en individuele vrouwen. Het sluit aan bij hoe ik vroeger al voelde dat seksualiteit onze levensenergie is en onze bron van kracht. Nu weet ik ook dat ik zelf verantwoordelijk ben voor mijn seksualiteit en daarmee mijn plezier in het leven. Voor mij bestaat bewustzijnsontwikkeling niet zónder het trainen van je seksualiteit.

Zie ook mijn website www.levenslustcoaching.nl
 

Ludwika (zij/hen/hij) is kunsthistoricus en kinkster. Ze is een queer erotische poëzie schrijver en performer in de breedste zin van het woord. Hun werk bevat thema's zoals intimiteit, seksualiteit, kink, gender en het queer zijn met elementen van humor en culturele referenties. Zij hoopt om licht te schijnen op onderwerpen die als taboe worden gezien en om ruimte te geven aan kwetsbaarheid.


#GETINVOLVED

Heb jij iets te vertellen over het onderwerp Unlimited Orgasms? Laat het ons weten en misschien nodigen wij jou wel uit om mee te praten in de talkshow! Ook vinden wij het heel erg leuk als je mee wil denken met ons programma, we hebben een open redactie waar iedereen zich aan aan mag sluiten.

Neem contact op met Creative Producer Bibi Trompetter via bibi@plein-theater.nl

 

Maand van de leuke seks

Dit programma is onderdeel van de 'Maand van de leuke seks'! 'Stichting maand van de leuke seks' zet zich in voor meer seksueel plezier en positieve seksualiteit. In de maand maart organiseren zij samen met vele andere organisaties activiteiten, lezingen, workshops en trainingen met aandacht voor de leuke kanten van seks.

www.maandvandeleukeseks.nl