Gastprogrammering
Sunday 12 May
Theater // 17:00 // € 0
Cozy Sunday Afternoon

Line up: Troisette
Open: 17:00 - 20:00 hrs
Tickets: € 0

 

Cozy Sunday Afternoon

Heb je dat ook dat je op zondagmiddag denkt;’ ik zou best even ergens lekker een drankje willen doen in een gezellige omgeving met leuke mensen en naar wat lekkere live muziek luisteren? Dat kan nu op zondagmiddag in het café van het Plein Theater, een sfeervol café waar het relaxt en gezellig is om oude bekenden en nieuwe mensen te ontmoeten, die ook zo rond en boven de 50 zijn. Een ‘Cozy Sunday Afternoon’ zo heet de serie zondagmiddag café-optredens in Plein Theater.

En ’cozy’ wordt het met het bijzonder enthousiaste trio Troisette, met Jazzy stuff and more.

Belinda (Ebeling Koning) zingt met de grandioze Stefan (Koppenaal) op gitaar en de even zo grandioze Martijn (van den Brink) op contrabas in ‘Cozy Sunday Afternoon’.

Kom en geniet mee!

 

Troisette

Troisette is een samenvoeging van de woorden drie (muzikanten) en Bluesette, een prachtig nummer van Toots Thielemans. Wij zijn 3 goede vrienden, Stefan/ gitaar, Martijn/Contrabas & zang, Belinda/zang, die samen heel graag muziek maken en delen met publiek.  Met veel plezier en enthousiasme verzorgen wij een vrolijk optreden.

Ons repertoire bestaat uit snelle gypsyjazz klanken, maar wordt afgewisseld met mooie jazzy ballads, soms een blues met hier en daar een Frans of Spaanstalig nummer.

 

#GETINVOLVED

Dit programma is tot stand gekomen in samenwerking met Brigitte Schapendonk, in het co-creatie programma #GetInvolved, waarbij we je uitnodigen om mee te denken, mee te praten en mee te doen! Lees meer en #GetInvolved >>