VRIJE VLOER 2020

Van 14 t/m 22 november 2020 zou het tweede Vrije Vloer Festival plaatsvinden in het Plein Theater; Hét festival voor persoonlijk experiment met eindeloze variaties en grenzeloze overschrijdingen!

De 25 meemakers van het Vrije Vloer Festival maakten de afgelopen periode persoonlijke stukken in Dans, Creatief Schrijven en Theatermaken, onder begeleiding van onze gepassioneerde makers Gita Hacham, Merel Smitt, Jurrien van Rheenen, Dayna Martinez Morales en Vincent Verburg.

Vanuit de corona-realiteit bouwen wij in samenwerking met 529 Mediaproductions ons theater om in een TV-Studio en maken wij opnames van de diverse monologen en solo's. Wij maken jou graag deelgenoot van deze pareltjes in het TV-programma in wording: Vrije Vloer TV!

Over het exacte programma van Vrije Vloer TV kunnen wij pas later meer vertellen. Maar van 18 t/m 22 november, wanneer het festival zou plaatsvinden, kun je alvast elke dag naar de Vrije Vloer Podcast luisteren en krijg je in verrassende diepte-interviews de kans om meer te weten te komen over de makers achter het Meemaakpodium De Vrije Vloer!

De Vrije Vloer Podcast is straks te beluisteren op Spotify en Soundcloud en kun je samen met onze andere online programma's vinden op de Plein Online pagina op onze website.
 

CURSUSSEN:

CREATIEF SCHRIJVEN (sep – nov op zaterdag)
Gita Hacham en gastdocenten

THEATERMAKEN I & II (sep-nov op maandag)
Jurrien van Rheenen & Merel Smitt
 

LIVESESSIES

NO-MAN’S-LAND (1 oktober / 20 november / 10 december)
Vincent Verburg


WORKSHOPS:

IMPULSE (Elke zondag 10:30 en elke dinsdag 19:00)
Dayna Martinez Morales & Vincent Verburg / Movementalist

AUTHENTIC MOVEMENT TOWARDS PERFORMANCE (Dinsdag 18:00 / individueel)
Dayna Martinez Morales