#EAST&

 

Show your work! Share your events!

EAST& is het Pop-Up Cultuurplatform van Amsterdam Oost. Niet een cultuurgebouw van steen, maar een nomadisch netwerkorganisatie dat beoogt samenwerking en verbinding te leggen tussen bewoners, culturele en maatschappelijke instellingen en de vele, diverse, talentvolle makers die het stadsdeel rijk is. EAST& trekt vanaf 2022 rond door de zeer verschillende wijken van Amsterdam Oost en organiseert culturele activiteiten mét en vóór de buurt. Founding partners Plein Theater, Framer Framed, De Rode Loper op School en Productiehuis Nowhere zoeken hierbij steeds de samenwerking op met andere partners uit het kunstrijke stadsdeel. De laatste editie was op 25 november in de nieuwe broedplaats Baggerbeest (bekijk hier een terugblik) en de volgende editie is op 7 april op het Sajetplein!

Wij moedigen makers, kunstenaars en evenementenorganisators uit Amsterdam-Oost aan om je op de website EASTAND.AMSTERDAM aan te melden, een profiel aan te maken en evenementen te delen op de agenda!

Ben jij een maker uit Amsterdam Oost, heb je een idee voor een volgend festival of wil je graag meedenken over een buurtactiviteit? EAST& staat open voor input en samenwerkingen uit Oost!

Neem hierover contact op met Creative Producer Bibi Trompetter via getinvolved@plein-theater.nl