17-09-2023

Tips! // Bezoek Plein Theater met je We Are Public pas.

Ook Plein Theater bezoek je met een We Are Public pas! Bekijk hier de aankomende voorstellingen in het aanbod:

Reserveren doe je via Wearepublic.nl. Vergeet je pas niet mee te nemen, deze wordt bij de kassa gescanned!


 

Donderdag 21 september 20:30

Amsterdam Talks Sex: Polyamorie, de liefde is meer dan voor één

Amsterdam Talks Sex is back! Bekend van de online afleveringen in coronatijd en nu terug als zaalprogramma. In de eerstvolgende editie op donderdag 21 september gaan we het hebben over het onderwerp polyamorie.❤♾

Wat is polyamorie precies? Wat zijn de voor- en nadelen? Hoe gaan polyamoristen om met jaloezie en andere uitdagingen? Waarom is polyamorie anders dan het hebben van een open relatie?

Onze gasten zijn Louie (die/hij) en Manon (zij/haar), die samen de mogelijkheden van een polyamoreuze relatie onderzoeken en hierover de podcast Polymoly! maken. En we praten met relatiecoach Eline Bruinenberg (Tautan Coaching), die zich specialiseert zich in deze vorm van non-monogamie.
 

Vrijdag 29 september 19:00

Le Bal Masqué door SALIX kameropera

Le Bal Masqué is een ‘fusion’ opera over een vrouw die op harde wijze leert dat de lijn tussen verwachtingen en illusie flinterdun is. Opera, mime en maskerspel komen hier samen met muziek van Francis Poulenc en teksten van Max Jacob. Een compacte, theatrale en speelse kameropera.

 

Zaterdag 14 oktober 20:30

Moving On! - Iraqi Bodies & Teach me not [Double Bill]

Plein Theater biedt graag ruimte aan dans, performance en experiment. In onze visie geven wij talentvolle makers de kans om zich te ontwikkelen en te presenteren. Daarom werken wij met veel enthousiasme samen met ICK Artist Space. Het productiehuis voor dans ICK Artist Space ondersteunt de ontwikkeling van jong choreografisch talent. Zij dragen avontuurlijke programmering aan van een nieuwe generatie makers voor een maandelijkse dansavond op donderdag in Plein Theater: Moving On!

 

Zondag 15 oktober 15:00

NNA: Nieuwe Noten voor Blokfluittist Juho Myllylä

Als resultaat van de 'call for sketches' in het voorjaar 2023, voert Juho Myllylä vandaag een gedurfd solo-recital van nieuwe werken, waarbij elke componist en werk voor een unieke esthetiek en benadering van de blokfluitfamilie staat. Maar liefst 4 nieuwe composities, speciaal voor hem gecomponeerd, gaan in première. Naast de nieuwe composities, beschikt het programma over een aantal eclectische en sferische werken voor blokfluit en elektronica, geschreven voor Juho. 

Het wordt een bijzonder en spannend concert met muziek voor blokfluiten in hele uiteenlopende stijlen. 


 

 

Terug naar nieuws overzicht