Praktisch

 

Praktische en technische informatie voor bespelers

Sta jij binnenkort op ons podium of organiseer je een activiteit? Plein Theater heet je van harte welkom! Bekijk hier onze praktische informatie en download onze technische gegevens. Voor een voorstelling gespeeld kan worden ga je akkoord met de Algemene voorwaarden.
 

Faciliteiten

Het Plein Theater in Amsterdam Oost heeft een unieke, intieme en huiselijke sfeer. Het theater beschikt over een theaterzaal met speelvloer van 7.8 x 7.8 m en 80 zitplaatsen (in overleg uit te breiden tot 93 zitplaatsen met een rij stoelen voor tribune). Er is een piano aanwezig (Schimmel Model 130T Traditional, gebruik in overleg).

Achter de zaal bevindt zich een kleedkamer voor artiesten met spiegels, een toilet, een douchegelegenheid, een wastafel, strijkgerei en koffie en thee apparatuur.

Voor publiek is er een ruime foyer/ eetlokaal met bemande bar naast het theater.
 

Techniek

Om verassingen te voorkomen vragen wij ruim van tevoren een technische checklist, risico-inventarisatie en lichtplan in te dienen.

Kijk op onze techniekpagina voor de technische specificaties.


Algemene voorwaarden programmering en zaalhuur

Download hier onze algemene voorwaarden voor programmering en zaalhuur. Voor meer informatie over het huren van onze zaal, kijk op onze verhuurpagina.