Zaalhuur


Jouw voorstelling of evenement in Plein Theater?

Naast een door Plein Theater samengesteld publieksprogramma zijn er regelmatig (culturele) activiteiten en (semi-)amateur en academische voorstellingen te gast in ons theater. Onze theaterzaal is te huur voor diverse doeleinden en evenementen en is een perfecte plek voor (kleinschalige) podiumpresentaties.

Bij het huren van Plein Theater draag je bovendien bij aan de benodigde financiële ruimte die wij inzetten om een veelzijdig publieksprogramma te realiseren.

https://youtu.be/wvilY912N_c?si=TFXDMcKTbFwQ2Qjw


Faciliteiten

Het Plein Theater in Amsterdam Oost heeft een unieke, intieme en huiselijke sfeer. Het theater beschikt over een theaterzaal met speelvloer van 7.8 x 7.8 m en 80 zitplaatsen (in overleg uit te breiden tot 93 zitplaatsen met een rij stoelen voor tribune).

Achter de zaal bevindt zich een kleedkamer voor artiesten met spiegels, een toilet, een douchegelegenheid, een wastafel, strijkgerei en koffie en thee apparatuur.

Voor publiek is er een ruime foyer/ eetlokaal met bar naast het theater. Deze wordt bemand door ons horecapersoneel en is niet te huur, maar het organiseren van een borrel of activiteit in het Eetlokaal is mogelijk in overleg.

Plein Theater is een ideale omgeving voor uiteenlopende culturele, maar ook zakelijke en feestelijke bijeenkomsten voor groepen van 30 tot 100 personen. Denk aan:

Wij bieden graag een uitstekende service op maat, desgewenst met techniek, kaartverkoop en/of het gebruik van onze piano (Schimmel Model 130T Traditional).
 

Contact

Overweeg je een activiteit in Plein Theater te organiseren of wil je vrijblijvend een prijsopgave ontvangen?

Stuur dan een mail naar verhuur [at] plein-theater.nl
 

Praktische informatie

Om verassingen te voorkomen vragen wij ruim van tevoren een technische checklist, risico-inventarisatie en lichtplan in te dienen.

Kijk op onze techniekpagina voor de technische specificaties.
 

Algemene voorwaarden zaalhuur

Download hier onze algemene en aanvullende voorwaarden voor zaalhuur