Gastprogrammering
Thursday 22 December
Theater // 20:00 // € 10
TALKING TREES X-MAS PARTY

Line up: Talking Trees Orchestra, Tulpa Dusha, Bas Steemers, Michiel Zeegers, Pieter Nooten, Julie Scott, Hans Meijer, Lemniscato, MC: MiChiel, Yule wensen ritueel: Mignon, Kerst-DJ: DJ Oscar
Open: 20:00 - 00:00 hrs
Tickets: € 10 / Inclusief welkomstdrankje
Tickets

Talking Trees is het project van en rond theatermaker en muzikant Bert Barten. Hiermee wil hij het in balans met de natuur leven benadrukken. Met hulp van bomen en synthseizers maakt hij elektronische muziek. Afgelopen zomer was het eerste muziek & cultuur Talking Trees Festival in Gressoux, Frankrijk, met veel aandacht voor ecologie en bewust leven. 22 december is een midwinter bijeenkomst voor sympathisanten en vrienden van Talking Trees. Met live muziek, spoken word, video, alternatieve kerstmuziek , een wensboom en gelegenheid tot dansen. Een deel van de opbrengst zal gebruikt worden voor het planten van nieuwe bomen.

 

Winters Warm Theater Festival

Geniet met vrienden en familie van het Winters Warm Theater Festival in Plein Theater! Of je nou van dans, lichtkunst, alternatieve kerstmuziek, stand-up comedy, poppentheater of muziektheater houdt, in de kerstvakantie zijn er voor iedereen en alle leeftijden hartverwarmende voorstellingen te beleven. Voor en na elke voorstelling is ook het sfeervolle Eetlokaal naast het theater geopend.

Winters Warme Acties:

★ Stadspashouders met een groene stip kunnen voor slechts €4,50 naar elke voorstelling in Plein Theater, inclusief een welkomstdrankje!

★ Doneer een cadeaukaartje! Wanneer je een kaartje bestelt kun je in de ticketshop een 'ticket + donatie cadeaukaart' kopen. Zo doneer je een kaartje voor de voorstelling 'Spring' voor iemand die het zelf niet kan betalen en wij zorgen dat het kaartje goed terecht komt.

★ Deel jou leukste, gezelligste, gekste of onroerendste winters warm theater moment in Plein Theater op insta en tag ons (@pleintheater) en maak kans op 2 kaartjes voor een voorstelling naar keuze in het nieuwe jaar! #winterswarmtheatermoment

Wij wensen iedereen hele fijne feestdagen en een prachtig 2023 toe!

Lees meer over het Winters Warm Theater Festival >>